Blijkheersstraat Oetingen

Wij bieden 6 moderne nieuwbouwwoningen in het rustige Oetingen.


Je woning is modern en baadt in het licht dankzij de grote raampartijen. Wil je ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven? Ideaal, want je komt terecht in een zeer rustige en groene omgeving en dichtbij het gezellige dorpscentrum. Wonen in een huis dat voorzien is van alle moderne technieken én waar je kan genieten van een ruime tuin.


De woningen worden volledig instapklaar opgeleverd u kan dus genieten u van alle voordelen van een nieuwbouwwoning zonder de alle andere zaken die komen kijken bij een bouwproject. Echter geniet u nog de vrijheid om de woning af te werken naar u eigen smaak. Bij het ontwerp van de woning heeft de architect enorm veel oog gehad voor de natuurlijke lichtinval die uitzonderlijk goed tot zijn recht komt dankzij de vele raampartijen en de grote én open ruimtes. Iedere woning beschikt over een mooie open keuken voorzien van alle nodige toestellen en een handige berging/wasplaats. Op de eerste verdieping vinden we minstens 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van alle comfort met bad en/of douche.


Bij elke woning is ook steevast de nodige ruimte voorzien voor uw wagen(s).


Op het dak zijn zonnepanelen voorzien, zo bespaar je maandelijks op je energiefactuur dit in combinatie met warmtepompen, zorgt er voor dat je niet enkel rustig, maar ook zeer energiezuinig woont. Met respect voor de natuur. 


Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *