Home | Mo Raehani

Mo Raehani

Mo wordt omschreven als energiek en een vlotte babbelaar. Als echte goal-getter gaat hij steeds recht op zijn doel af, en dat helemaal zonder zorgen. 'Hakuna matata' zou Mo zeggen.
Leer Mo van vastgoedkantoor ERA WONEN hieronder beter kennen. 

topmakelaars Mo

Wie is Topmakelaar Mo Raehani?

“Hi, ik ben Mo. Ik ben 33 jaar oud en werk als vastgoedexpert bij ERA WONEN in de regio Linkeroever, Zwijndrecht en Kruibeke. Ik ben verloofd met Donna, de mama van onze twee kinderen, Julian en Rosie. In mijn vrije tijd ga ik graag lopen, maar vooral voetbal is mijn grote passie. Ik heb een echte winnaarsmentaliteit, dus neen, ik kan echt niet tegen mijn verlies. Toch zal je me altijd met een grote glimlach zien. Ik geniet graag van de kleine dingen en besef dat elke dag de laatste kan zijn. Daarom ben ik ook gek van avontuurlijke reizen. Al wordt de bestemming vaak heel last-minute geboekt (lacht). Een rondreis door Kroatië, dat staat momenteel bovenaan op de lijst.” 

topmakelaars Mo

Waarom makelen?

“Waarom ik vastgoedexpert ben geworden? Het beroep heeft me altijd al aangesproken. Een paar jaar geleden deed ik een online loopbaantest met als resultaat: vastgoedmakelaar. Na een gesprek met Donna heb ik me onmiddellijk ingeschreven voor een opleiding. En die viel meteen in de smaak. Hoe meer info ik kreeg, hoe meer goesting ik had om aan de slag te gaan. Heel bewust heb ik toen ook voor ERA gekozen, omdat je er van A tot Z begeleid wordt. Na twee jaar kan ik zeggen dat het echt wel een succesverhaal is.” 

Expertise in de kijker

In België zijn er bijna 11.000 mannen en vrouwen die het beroep uitoefenen. Maar hoe scheid je het kaf van het koren? Topmakelaar Mo legt uit hoe je een goede makelaar herkent en hoe hij zelf aan de slag gaat om potentiële verkopers te ontzorgen. 

De dilemma's van Mo

Modern of authentiek?
Zout of zoet?
Rood of blauw?

Topmakelaar Dikra geeft in onderstaande video antwoord op deze dilemma's. 

Het werkgebied van Mo

Mo is regio- én kantoorverantwoordelijke in Linkeroever, wat deel uitmaakt van de regio van de grootste makelaar in het ERA netwerk: ERA WONEN. Met maar liefst 9 kantoren is ERA WONEN lokaal verankerd tussen Antwerpen en Gent. Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren in Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Dendermonde, Beveren, Linkeroever, Berlare, Zele of Zottegem? Werk dan samen met de marktleider in de Waas- en Denderstreek en leer Mo of één van zijn collega's nog beter kennen.