ERA PROJECTS IS JOUW PARTNER IN

Onze diensten

Man en vrouw bekijken een projectgrond

Projectgrond zoeken

Op zoek naar de perfecte projectgrond? ERA Projects staat aan jouw zijde om geschikte locaties te vinden die passen bij jouw projectdoelen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk helpen we je de ideale grond te vinden voor jouw toekomstige project.

2 makelaars en 1 verkoper omtrent de bouwgrond met plannen

Projectgrond verkopen

Bij ERA Projects begrijpen we dat het verkopen van projectgronden een complex proces is. Wij nemen de zorgen weg van projecteigenaars door een gestroomlijnde en professionele aanpak. Vertrouw op ons om jouw projectgrond succesvol op de markt te brengen.

MAkelaar-aan-het bellen

Nieuwbouwmakelaar Zoeken

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het verkopen van nieuwbouw? ERA Projects verbindt je met ervaren nieuwbouwmakelaars die de markt door en door kennen. Samen zorgen we voor een vlotte verkoop van jouw nieuwbouwproject.

Mensen delen commercieel advies rond een tafel

Commercieel Nieuwbouwadvies

Voor doordacht en resultaatgericht commercieel nieuwbouwadvies ben je bij ERA Projects aan het juiste adres. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij strategische beslissingen en het optimaliseren van jouw nieuwbouwproject voor commercieel succes.

Twee mannen bespreken het invest

Partner voor vastgoedinvesteerders

Vastgoedinvesteerders vertrouwen op ERA Projects als hun betrouwbare partner. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, van het identificeren van rendabele investeringskansen tot het beheren van projecten. Samen streven we naar succesvolle vastgoedinvesteringen.

 

 

 

Team ERA PROJECTS in de tuin

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA PROJECTS.