Onze kantoren

Over onze kantoren

ERA Wonen groeide uit tot een netwerk van 6 kantoren, allen gevestigd in het Waasland. Wij begeleiden u graag bij de koop, verkoop, huur of verhuur van uw appartement, huis, grond of andere in en rond Sint-Niklaas, Beveren, Temse en Lokeren. Hiertoe behoren dus eveneens: Hamme, Lochristi, Zele, Berlare, Waasmunster, Sinaai, Belsele, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Kruibeke, Zwijndrecht, Bornem, Linkeroever en omstreken. 

Wat betreft onze kantoren zorgen wij steeds voor een makkelijke bereikbaarheid en goede visibiliteit. Wij kiezen steevast voor een strategische ligging zoals marktlocaties of locaties aan belangrijke invalswegen. Op die manier trachten wij de drempel voor onze klanten laag te houden en onze service zo hoog mogelijk.

Heeft u vragen omtrent het pandenaanbod of wenst u meer informatie over onze aanpak en dienstverlening, aarzel dan niet om de ERA makelaar in uw buurt te contacteren. Ook buiten de kantooruren staan wij voor u klaar! Klik door op uw dichtstbijzijnde kantoor voor het adres en de openingsuren. En vergeet vooral uw afspraak niet vast te leggen. Tot dan!

Klik op één van de kantoren om de openingsuren te raadplegen en het kantoor te contacteren.