Jouw eigendom zorgeloos verhuren


Wij geven jou advies op maat.
Maak nu vrijblijvend een afspraak
en ga voor een maximaal rendement.Service en kwaliteit

Zorgeloos verhuren doe je met ERA Wonen, want ook bij de verhuur van jouw huis, appartement, handel of horecazaak komt heel wat kijken. Zo is verhuur en zijn bijhorende wetgeving een gegeven dat constant wijzigt. Ons team staat je bij elke stap van het verhuurproces met raad en daad bij. Door een snelle verhuring aan de marktprijs zorgen onze verhuurverantwoordelijken ervoor dat jouw investering zijn maximaal rendement behaalt. Omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen zijn wij steeds volop bezig onze verhuurafdeling uit te breiden. Zo namen wij onlangs Immo at Home en haar bijhorende syndicus over. Hierdoor zijn wij jou ook van dienst voor het beheer van al jouw onroerend goed. 


 


Onze werkwijze

We bepalen de geschikte huurprijs in samenspraak met de verhuurder en plaatsen het pand vervolgens te huur. Daarna maken we de nodige publiciteit voor jouw eigendom. Vergeet zeker niet onze diensten te raadplegen en kom te weten op welke manier en via welke tools wij de geschikte huurder voor jou vinden. We screenen de kandidaat-huurders (conform de wet op de privacy) en begeleiden hen persoonlijk bij het bezichtigen van jouw eigendom. We zorgen voor een uitgebreide, transparante en professionele rapportage en adviseren jou als verhuurder. Bijgestaan door de expertise van advocaten staan wij ook in voor het verstrekken van juridisch advies.

De juiste huurder gevonden? Proficiat! Het ERA Wonen team stelt voor jou een duidelijke huurovereenkomst op en zorgt voor een deskundig en uitgebreide plaatsbeschrijving. Zo kom je later nooit voor verrassingen te staan. Verder innen we de eerste maand huur en blokkeren wij de huurwaarborg. We staan je graag bij in het verzorgen van de verplichte registratie en indien gewenst ook de jaarlijkse indexatie. Ook na de verhuring van je eigendom kun je bij ERA Wonen terecht voor raad en advies. Spring daarvoor gerust binnen in één van onze 6 kantoren of neem contact met ons op. Bekijk alvast eens ons huidig aanbod huizen of appartementen te huur. Wens je toch liever te verkopen? Ook daarvoor kun je terecht bij ERA Wonen, want vastgoed raakt beter verkocht met een ERA makelaar. 


 

Panden in de kijker van ERA Wonen