Jouw eigendom zorgeloos verhuren

SERVICE EN KWALITEIT

Zorgeloos verhuren doe je met ERA Wonen, want ook bij de verhuur van jouw huis, appartement, handel of horecazaak komt heel wat kijken. Zo is verhuur en zijn bijhorende wetgeving een gegeven dat constant wijzigt. Ons team staat je bij elke stap van het verhuurproces met raad en daad bij. Door een snelle verhuring aan de marktprijs zorgen onze verhuurverantwoordelijken ervoor dat jouw investering zijn maximaal rendement behaalt. Omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen zijn wij steeds bezig onze verhuurafdeling uit te breiden. Heb je meerdere appartementen in je bezit? Eén van onze collega's is volledig gespecialiseerd in Rentmeesterschap. Je kan het beheer van al jouw onroerend goed dus met een gerust hart bij ons achterlaten. Heb je bijvoorbeeld een volledige residentie in je bezit? Hiervoor werken we steeds samen met onze eigen partner Syndica

Verhuren Waasland

ONZE WERKWIJZE

We bepalen de geschikte huurprijs in samenspraak met de verhuurder en plaatsen het pand vervolgens te huur. Daarna maken we de nodige publiciteit voor jouw eigendom. Vergeet zeker niet onze diensten te raadplegen en kom te weten op welke manier en via welke tools wij de geschikte huurder voor jou vinden. We screenen de kandidaat-huurders (conform de wet op de privacy) en begeleiden hen persoonlijk bij het bezichtigen van jouw eigendom. We zorgen voor een uitgebreide, transparante en professionele rapportage en adviseren jou als verhuurder. Bijgestaan door de expertise van advocaten staan wij ook in voor het verstrekken van juridisch advies. We staan eveneens in voor het afsluiten van de vorige verhuring.

Verhuren

De juiste huurder gevonden? Proficiat! Het ERA Wonen team stelt voor jou een duidelijke huurovereenkomst op en zorgt voor een deskundige, onafhankelijke en uitgebreide plaatsbeschrijving. Zo kom je later nooit voor verrassingen te staan. Verder nemen we de meterstanden op en verwerken we deze. We vragen de brandpolis en de eerste premiebetaling op. Om daarna de eerste maand huur te innen en de huurwaarborg te blokkeren. Vanaf dat moment kan jouw nieuwe huurder de woning betrekken en overhandigen wij de sleutels. Hierna staan we je graag bij in het verzorgen van de verplichte registratie en indien gewenst ook de jaarlijkse indexatie. Ook na de verhuring van je eigendom kun je bij ERA Wonen terecht voor raad en advies. Spring daarvoor gerust binnen in één van onze 11 kantoren of neem contact met ons op. 


Het ERA Stappenplan voor huurders

Benieuwd hoe het traject om een woning te huren eruit ziet? Hieronder vind je de stappen die onze huurders doorlopen want huren met ERA doe je zo!

 


Bekijk alvast eens ons huidig aanbod huizen of appartementen te huur. Wens je toch liever te verkopen? Ook daarvoor kun je terecht bij ERA Wonen, want vastgoed raakt beter verkocht met een ERA makelaar. Meer weten over onze diensten als rentmeester of syndicus?


 

Panden in de kijker van ERA Wonen