Verhuren van uw eigendom

Totaalservice bij verhuur

Indien u een pand of investering wil verhuren staat ERA ONE klaar om u te ondersteunen. Wij bepalen samen met verhuurders de geschikte huurprijs en vergelijken de verhuurmarkt op het tijdstip dat u uw eigendom wil verhuren. Wij zetten uw pand ook in de kijker op verschillende websites, diverse magazines, in onze vitrines en brengen onze zoekende contacten op de hoogte van uw huurwoning. Kandidaat-huurders worden uitvoerig gescreend aan de hand van het huurprofiel van RENTIO, zodat u uw keuze voor een huurder op een optimaal onderbouwde en serene manier kan maken.

Ook nadat we een huurder voor uw pand hebben gevonden, bieden we een blijvende ondersteuning. We verzorgen de huurovereenkomst, regelen de huurwaarborg, begeleiden de huurders inzake de verzekeringen en vragen een plaatsbeschrijving aan.

Indien er vragen of problemen zijn tijdens de huurperiode bieden wij blijvend advies en legale ondersteuning aan per telefoon of op ons kantoor.

Een kwestie van garantie en ontzorging

Het kopen en nadien Te Huur stellen van een huis of appartement is waarschijnlijk één van de beste manieren om rendement te halen uit uw spaargeld. Helaas is het opzetten van een veilig kader waarbinnen uw investering rendement oplevert en verzekerd is niet evident. Zo zijn er talloze kosten, verzekeringen en wettelijke verplichtingen waar u als verhuurder rekening mee moet houden. En dan moet de zoektocht naar de juiste huurder nog starten!

Het inschakelen van een professioneel makelaar voor wie al deze zaken dagelijkse praktijk zijn is dan ook de juiste keuze indien u op lange termijn stabiliteit en ontzorging wenst!

Heeft u advies nodig over uw eigendom in verhuur of wenst u vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken?

Neem contact op met onze collega's van de Verhuurdienst via onderstaand formulier of door ons te bellen via het vak "Contacteer de makelaar".

 

HEB IK LEGALE ONDERSTEUNING NODIG BIJ VERHURING?

Had u al gedacht aan onderstaande zaken?

 

  • Hoe maak ik een sluitende en voordelige woninghuurovereenkomst op?
  • Wat bij een huurachterstand?
  • Hoe de jaarlijkse indexatie van mijn huurprijs bekendmaken?
  • Wat bij scheiding van de huurders?
  • Hoe zeg ik de huurovereenkomst op voor eigen gebruik?
  • Wat bij opzeg in het kader van verbouwingswerken?
  • Hoe geschillen optimaal kaderen aan een vrederechter?

 

Hieronder vindt u een handig overzicht van hoe wij te werk gaan bij het Te Huur stellen van een woning:

huis of appartement verhuren