Unieke ERA Troeven

Onze unieke ERA-troeven

Om jouw woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen, beschikken wij over een aantal doorslaggevende troeven.

PERSOONLIJKE TOUCH

ERA WIJZERS

ERA TUINPAAL EN BORDEN

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

ERA VERHUISDOZEN

UITZONDERLIJKE HOMESTYLING

ERA Comfort Garantie Aalst makelaar

1. Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie

In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman ter plaatse om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 1 jaar na het ondertekenen van de akte. 

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor kopers en verkopers van vastgoed. Dit is een primeur in België, want ERA is de eerste en de enige die je dergelijke garantie kan bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat je zorgeloos jouw woning kan kopen of verkopen!.

Een extra troef om jouw pand te onderscheiden van gelijkaardige panden!

2. Ontdek wie interesse heeft in jouw woning via onze ERA Koperwachtzaal

Voor de kopers die het willen, maken wij een zoekopdracht aan. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis zoeken, hoeveel slaapkamers, in welke prijsklasse, in welke regio, ... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen dat aan hun eisen voldoet, krijgen zij als eerste een mail met het nieuwe pand. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn vooraleer de woning op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we momenteel meer dan 35 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal!

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers dus aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou? 

Vul hier de gegevens over jouw woning in en krijg onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand!

3. Succes verzekerd met ERA Open Huizen Dag

ERA Living doet altijd mee met de ERA Open Huizen Dag die 4 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn. Doordat we met het ganse Belgische netwerk samenwerken om deze opendeur te laten slagen, is het een heus nationaal event en kan een kandidaat-koper er niet naast kijken. De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 3 verkopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper.