Home | ERA Koper Garantie Plan

ERA Koper Garantie Plan

Een unieke zekerheid dat alle mechanische installaties in orde zijn, die zou u toch meteen kopen? Dat vonden wij bij ERA ook, en daarom hebben we een uniek concept in de vastgoedsector bedacht: het ERA Koper Garantie Plan®.

Kopers en verkopers kunnen erop bouwen.

Centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, keukeninbouwapparatuur... helemaal vrij van gebreken. Het Koper Garantie Plan® is een ijzersterk argument, voor alle geïnteresseerden. Het trekt kopers sneller over de streep en verkopers mogen zich verheugen in een hogere waarde voor hun vastgoed. Uit ervaring weten wij dat een woning met het ERA Koper Garantie Plan sneller verkocht wordt en er minder op wordt afgedongen.

Reparatiekosten voldoen aan het ERA Koper Garantie Plan ®? Terugbetaald!

Het ERA Koper Garantie Plan® geeft een garantie dat de mechanische installaties werken. Komt er toch een technische fout uw rust verstoren? Geen nood, het ERA Koper Garantie Plan® dekt de reparatiekosten die buiten uw eigen verzekeringen vallen. Tot maar liefst 16 maanden na de verkoopovereenkomst. Voor een overzicht van alle gedekte apparaten en de voorwaarden raadpleeg uw ERA Koper Garantie Plan Certificaat.

Is dit pand niet iets voor jou?

Nieuw
€ 399 000
Luxe app. op TOP-locatie met 3 slaapkamers en 3 terrassen
Grote Edestraat 6/ 0202** 8370 Blankenberge
3
1
110 m²
Nieuw
€ 299 500
Volledig gerenoveerde OB met inpandige garage op 583m²
Molenvenne 13 9290 Berlare
3
1
220 m²
Bungalow,
Eengezinswoning,
Woning
€ 249 000
Nieuwbouw met 3 slaapkamers, LAAG BESCHRIJF
Langeweidestraat 18 B 3631 Uikhoven
4
1
131 m²
Woning