ERA Comfort Garantie

ERA Comfort Garantie: kopen zonder zorgen

De aankoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn.

Twee ERA makelaars bekijken iets op een laptop.

Koop je droomwoning zonder zorgen

Ga naar ons aanbod en ontdek alle woningen met deze uitzonderlijke garantie of contacteer de ERA makelaar in je buurt voor meer informatie.

Wat is de ERA Comfort Garantie?

De ERA Comfort Garantie is een gratis waarborg die de werking dekt van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om bestaande installaties in de woning te herstellen.

Een ERA makelaar houdt een ERA Comfort Garantie V-Bord vast.

De beste makelaar: professioneel en prima service. Zoek niet verder. Bij ERA moet je zijn.

Kathleen

Hoe werkt de ERA Comfort Garantie?

Bij een defect zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Onze bijstandsdienst is 24/7 bereikbaar via het nummer 03 369 69 26. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald.

ERA Comfort Garantie

Wat zijn de voordelen voor mij als koper?

Als koper geniet je van een uitzonderlijk voordeel. Het eerste jaar zal je geen onverwachte kosten krijgen als een vaste mechanische installatie het laat afweten. Dat geeft je de nodige ademruimte om te sparen voor de verbouwingen, aanpassingen of inrichting van je nieuwe thuis.

Vergadering ERA team

Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Hieronder valt:

  • Loodgieterswerk binnenshuis (bijvoorbeeld zichtbare gas-, afvoer- en waterleidingen) 
  • Centrale verwarmingsinstallatie (elektriciteit, gas of stookolie) en de radiatoren 
  • Elektrische convectoren (als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche)
  • Warmwaterinstallatie (op stookolie, gas of elektriciteit)
  • Elektriciteitsvoorzieningen: van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis (inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars) 
  • Jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • Zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 
  • Waterverzachter en drinkwaterpomp (met beperking tot één toestel)
ERA makelaars overleggen als collega's

Koop je droomwoning zonder zorgen

Ga naar ons aanbod en ontdek alle woningen met deze uitzonderlijke garantie of contacteer de ERA makelaar in je buurt voor meer informatie.