Unieke ERA Troeven

Persoonlijke touch

ERA Wijzers

ERA Tuinpaal en bord

Sterke marketing

Professionele fotografie

Uitzonderlijke homestyling

ERA Nieuwbouw Magazine

ERA Comfort Garantie

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Download onze folder met alle informatie omtrent de ERA Comfort Garantie

ERA Koperwachtzaal

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vul  de gegevens in en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour

Deze 360° tour van jouw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe van thuis uit jouw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus jouw kansen op een vlotte én goede verkoop:

De Virtual Tour maakt jouw bezoekers ook interessanter:

  • Je ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaar je tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

ERA Open Huizen Dag

Vier keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om jouw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden jouw huis of appartement te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.

Daarnaast voeren we samen ook een landelijke publiciteitscampagne waarmee we het deelnemende aanbod extra in de verf zetten. Dit leidt uiteraard tot meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers. En met succes! De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 4 kopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper.

ERA Netwerk

Ons hele netwerk werkt aan uw toekomstplan.
ERA staat voor Electronic Realty Associates, een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel vastgoed.

Schaalvergroting op uw niveau

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA software -‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam- wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Bedankt aan onze (ver)kopers!

9,9 op 10 klantentevredenheid

Na elk contact vragen wij aan onze kopers of verkopers om een evaluatie in te vullen. Ze krijgen de kans om de makelaar, het pand, de begeleiding, ... een score op 10 te geven en hun opmerkingen te delen. ERA Innova is heel trots dat we al meerdere jaren op rij de Customer Satisfaction Award mogen ontvangen van ERA Belgium!