Comfort Garantie

Wat is het?       Probleem?         Garantie          Extra zekerheid         Bijstandsinfo          Inschrijven       FAQ


Een huis kopen of verkopen zonder extra zorgen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Ontdek verder in de pagina alle details. Of download onze folder met alle informatie

Marieke N. getuigt

Marieke N. verkocht haar herenhuis met de hulp van haar ERA makelaar en de ERA Comfort Garantie maakte het verschil voor de potentiële kopers.

Probleem? Zo kosteloos opgelost!

Bij een defect zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Deze waarborg geldt tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis).

Immo verkopen huis Roeselare

Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen 

  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren 

  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 

  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 

  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 

  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 

  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 

  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid.

De formule Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat. Je ERA-makelaar vertelt je graag meer over deze extra dekking.

Immo huis verkopen Roeselare

Met deze bijstand speel je op safe.

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance.

De ERA Comfort Garantie beschermt je voldoening over je nieuwe thuis. Van badkamer tot keuken en alles daartussen.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van je makelaar kreeg. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag het dan zeker. 

 


GROTERE KANS OP EEN SNELLERE VERKOOP TEGEN EEN BETERE PRIJS


 

Zorgeloos genieten van de zomer dankzij de ERA Comfort Garantie

Neem contact op met een makelaar in je buurt!

Door de ERA Comfort Garantie krijgt uw woning een meerwaarde die voor een hogere opbrengst kan zorgen terwijl de verkoopkans stijgt en de verkooptijd korter wordt.

Panden in de kijker van ERA Domus