Onze unieke troeven

ERA Koperwachtzaal

Altijd al willen weten hoeveel kandidaat-kopers op zoek zijn naar een pand als dat van u? Ontdek het hier!

Vlotte verkoop en verhuur

ERA De Piramide zorgt voor een vlotte en een zo efficiënt mogelijke verkoop en verhuur aan een correct gezette prijs van zowel huizen, appartementen, gronden, handelspanden, kantoren, garages, opbrengsteigendommen en nieuwbouwprojecten. 
 
Uw woning aan de beste prijs verkopen vraagt expertise op maat. Daarom voeren wij accurate en gefundeerde waardebepalingen uit van uw pand of grond. Naast een schatting kunnen wij door de grootte van het ERA netwerk eveneens vergelijkende marktanalyses uitvoeren. Dit betekent namelijk dat wij uw pand vergelijken met gelijkaardige panden binnen dezelfde postcode om op die manier een correcte prijs te bepalen.

Benieuwd naar de waarde van jouw eigendom? Vraag hier jouw schatting aan

Doordachte marketing aanpak

Dankzij onze doordachte marketing aanpak vinden en overtuigen wij potentiële kopers of huurders van uw woning of project. Als verkoper of verhuurder kun je uw pand onder meer terugvinden in onze etalages, online, in de geschreven pers, via onze buurtmailing, in onze folders, … Uiteraard hangen we het geschikte bord en plaatsen we waar mogelijk de ERA tuinpaal zodat deze opvalt in het straatbeeld. Voor ontwikkelaars bedenken wij een marketingstrategie en –plan op maat. Benieuwd naar hoe wij uw eigendom de on- en offline visibiliteit geven dat het verdient? Neem vrijblijvend contact op met ons.

immobiliën bekkevoort
vastgoedkrant diest

De sterkte van een netwerk, gecombineerd met een lokale aanpak

Wij zijn een makelaar met niet één, niet twee maar met 110 vastgoedkantoren. Hierdoor combineren wij de sterkte van ons netwerk met een persoonlijke en lokale aanpak in ons kantoor te Diest. Wij bieden u de best mogelijke service aan en dat het dichtst bij u thuis. Bovendien staan onze experten uiteraard ook voor u klaar indien u een afspraak aan huis wenst. 

ERA Open Huizen Dag

Wij organiseren zelf vier keer per jaar de ERA Open Huizen Dag. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar je woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Ook zetten wij een opvallende reclamecampagne op die ervoor zorgt dat jouw eigendom extra in de kijker staat. En dit met serieuze kans op resultaat: voor een derde van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper

era de piramide Open Huizen Dag
alvast vastgoed bekkevoort

Doorgedreven marktkennis en expertise

Verder beschikken onze makelaars over een doorgedreven marktkennis en expertise. Ons jong en dynamisch team van erkende vastgoedmakelaars wordt permanent bijgeschoold. Hiernaast biedt het ERA netwerk jou ook heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat jij ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren, ook het Europese en wereldwijde netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.

Zo beschikken wij onder andere over een ruime database van zoekende klanten. En na elk bezoek wordt zowel het pand als de makelaar geëvalueerd zodoende wij steeds kunnen leren en groeien en wij jou een nog betere dienstverlening kunnen geven. Benieuwd naar onze klantentevredenheid? 

Optimale voorstelling

ERA De Piramide zorgt voor een optimale voorstelling van jouw pand of project. Wij werken daarvoor samen met een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in vastgoedfoto’s. Jouw project brengen wij in beeld met levensechte renders. Voor jou willen wij enkel de beste kwaliteit. Onze luxebrochures laten een blijvende indruk na bij potentiële kopers.

makelaar diest
wonen diest

Uitgebreide administratie

We zorgen voor een uitgebreide administratie. Naast geïnteresseerden een eerste aanspreekpunt te bieden, vragen we de wettelijk vereiste attesten op en pluizen jouw dossier inhoudelijk zo goed als mogelijk uit. We staan dan ook in contact met de gekozen notariaten. Wanneer een potentiële koper of huurder geïnteresseerd is, geven onze makelaars een individuele rondleiding. We houden onze verkoper of verhuurder graag de dag zelf nog op de hoogte via onze verslagen en evaluaties van bezoeken. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop of verhuur bij een akkoord. Kortom, we adviseren jou bij alles dat met vastgoed te maken heeft. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons.

Verhuizen met ERA

Wij helpen jou verhuizen. Tijdens het verhuizen kun je stress evenveel missen als de rommel op je zolder. Vandaar de ERA verhuiswijzer. Deze gratis relaxgids helpt jou stap voor stap tijdens jouw verhuisavontuur. Zo dragen wij ons steentje bij om jouw nieuw verhaal zo vlot mogelijk te laten starten.

verhuis diest

Panden in de kijker van ERA De Piramide