Maximale inzet op online én offline marketing

Het eerste waar je bij vastgoedmarketing aan denkt, is het traditionele ‘te koop’-bord in het straatbeeld. Dat klopt, maar In de Vlaamse Ardennen gaan verder dan dat. Veel verder. ERA Coorevits zet in op een mix van on- en offline marketing met één doel: je woning snel en aan de juiste prijs verkopen. 

ERA Innovatieve Marketing

Het belangrijkste doel daarbij is de juiste mens bereiken. De doelgroep die interesse heeft in je woning en die bereid is daar een correcte prijs voor te betalen. ERA Coorevits stelt daarom een slim doordacht marketingplan op. Daarin stoppen we alle noodzakelijke elementen van hedendaagse communicatie, in een goed gedoseerde mix.

Wat zijn onze ingrediënten voor een verleidelijke reclamemix?

  • Wat zeker thuishoort in een actueel communicatiepakket is een doelgerichte aanpak van alle sociale media. Of het nu Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn of Google is, een succesvolle communicatie moet ook hier ten volle aanwezig zijn. Adverteren in een straal rond te koop staande woningen, leuke content aanreiken aan een welgekozen doelpubliek, bovenaan de zoeklijsten verschijnen in Google, en nog veel meer! 
  • De publiciteit voor je onroerend goed begint voor ons zeer dicht bij huis: in onze eigen ERA Coorevits-etalage. Jouw eigendom prijkt tussen ons aanbod en een gerenommeerde makelaar wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers.
  • Folders, flyers, Magic mailings, posters ... al dat opvallende, professionele drukwerk ligt klaar voor al wie ons kantoor bezoekt of wij sturen het op.
  • De druk bezochte ERA website mag in dit rijtje niet ontbreken. Met een extra instrument, de ERA Virtual Tour of online rondleiding, geef je een groot aantal kandidaat-kopers een bezoek zonder dat je daar zelf extra inspanningen moet voor doen.
  • Als netwerk plaatst ERA groepsadvertenties met het aanbod van meerdere collega’s, in kranten en magazines met een ruim regionaal en/of nationaal bereik.  Je hebt zeker al de ERA krantenbijlage van Het Laatste Nieuws zien passeren! Zo komt jouw woning nog opvallender in beeld.

Al die communicatie valt pas echt op omdat ze nationaal wordt ingezet en in dezelfde krachtige, warme ERA stijl is gegoten. De herkenbaarheid van ERA is ook voor jou een bijkomende troef.