Verhuren met ERA Châtelain

VRAAG EEN SCHATTING Brussels ukkle

Een huis of appartement te huur?

Bent u huiseigenaar in Brussel en wilt u uw huis of appartement verhuren?
ERA Châtelain is dé specialist voor de gemeenten Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Brussel Centrum, Vorst, Etterbeek, Woluwe...

Onze vastgoedexperts, altijd luisterend en attent op uw vraag, zullen al hun energie en beschikbaarheid steken in het vinden van het ideale huwelijk tussen verhuurder en huurder.

Onze makelaars adviseren u bij de verhuur van uw woning. Neem contact met ons op voor een gratis schatting van de woning die u wilt huren.

ALL IN-service

Zorgeloos verhuren is bij ERA Châtelain! Het verhuren van uw huis, appartement, bedrijf of horecazaak hoeft niet eenvoudig te zijn. Verhuur en de daarmee samenhangende wetgeving evolueert voortdurend. Ons team adviseert en helpt u bij elke stap in het verhuurproces. Door uw woning snel te verhuren tegen marktconforme prijs, zorgt ons team ervoor dat uw investering het maximale rendement haalt.
Omdat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, zijn wij onze verhuurafdeling continu in ontwikkeling.

De eerlijke marktprijs

In overleg met de eigenaar bepalen wij de passende huurprijs en verhuren wij de woning. Dan doen wij de nodige reclame voor uw pand. Vergeet niet onze Marketingdiensten te raadplegen en ontdek hoe en met welke tools we de juiste huurder voor u vinden. Wij selecteren kandidaat-huurders (conform de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer) en begeleiden hen persoonlijk om uw woning te bezoeken. Wij zorgen voor een complete, transparante en professionele rapportage en adviseren u als eigenaar. Bijgestaan ​​door de expertise van advocaten geven wij ook juridisch advies. Wij zijn ook verantwoordelijk voor het afsluiten van de vorige verhuur.

HET ERA STAPPENPLAN VOOR HUURDERS

STAP 1

JE HEBT IETS GEVONDEN

Op de ERA website selecteer je het pand waar jij jezelf ziet wonen en je contacteert jouw ERA Châtelain makelaar voor meer info.

STAP 2

BEZOEK AAN HET PAND

Tijdens het bezoekmoment magje een professionele rondleiding en uitgebreide antwoorden op al jouw vragen verwachten.

STAP 3

KANDIDAATSTELLING

ls dit de woning die je zocht? $tel je dan kandidaat door aile nodige documenten aan je ERA Châtelain makelaar te bezorgen. Jouw kandidatuur wordt vervolgens voorgelegd aan de verhuurder.

STAP 4

ONDERTEKENING HUUROVEREENKOMST

Is je kandidatuur aanvaard door de  eigenaar? Proficiat! We maken een  afspraak op kantoor om de huurovereenkomst te ondertekenen. Deze wordt samen grondig overlopen.

STAP 5

BETALINGEN, PLAATSBESCHRIJVING EN BRANDVERZEKERING

De betalingen, plaatsbeschrijving en brandverzekering dienen in orde gebracht te worden. Geen paniek, je wordt hierin ondersteund door jouw ERA Châtelain makelaar.

STAP 6

SLEUTELOVERDRACHT

Het is zo ver! De sleutels van je nieuwe thuis worden met plezier aan jou overhandigd. Nu rest jou alleen nog maar te verhuizen en klaar! Genieten maar!