Welkom in Zwevegem

De stad voor jong en oud

Zwevegem is een aangename, levendige gemeente ten noorden van Kortrijk. Door z'n stedelijk karakter kan jong en oud er terecht. Met zijn 4 deelgemeenten Heestert, Moen, Otegem en Sint-Denijs telt Zwevegem ongeveer 24000 inwoners. Bekijk de video en wandel mee door Zwevegem. 
Op zoek naar een thuis waarin gezelligheid, natuur en feest centraal staan? Wonen in het West-Vlaamse Zwevegem biedt het allemaal.
verkoop huis zwevegem

Zwevegem is zonder twijfel een levendige gemeente, want elk jaar brengen verschillende evenementen heel wat volk op de been. Denk maar aan de Internationale Betafence Cyclocross in Otegem, Vlottenrock, het Internationaal Streekbierenfestival, … Je hebt er in ieder geval geen tijd om je te vervelen. Zwevegem biedt alles wat je in een 'normale' gemeente kunt vinden. Maar er is meer. Voor de waaghalzen onder ons is er in Zwevegem de mogelijkheid om te flyboarden, te paintballen of om een hoogteparcours af te leggen op de Transfosite. Er is ook een fuifzaal voor de jongeren en in de authentieke machinezaal gaan dikwijls recepties en feesten door. Bovendien bevindt de grootste duiktank van Europa zich in Zwevegem. Degene die liever pootje baden zijn welkom in het zwembad 'FIT'.

huis verkopen kortrijk

Binnen ons team zijn Julie en Michèle echte kenners van vastgoedregio Zwevegem. Heb je dus vragen over de verkoop van je huis of appartement in Zwevegem? Dan staan zij voor je klaar. In ons immokantoor kan je altijd vrijblijvend terecht voor meer info. Vraag HIER je gratis schatting aan.