Welkom in Izegem

Een nieuw kantoor

Sinds kort kunnen we jou nog beter helpen en adviseren. Dankzij ons nieuw immokantoor in Izegem staan we nog dichter bij jou. Het is niet alleen de stad van 'bustels en skoenn' zoals 't Hof van Commerce dit zo mooi verwoordt, maar het is ook een prachtige plek om te wonen. Ons immokantoor, ERA Becue Izegem, kan je terugvinden in Gentsestraat 34 Izegem. 

Dus wil jij graag een huis kopen in Izegem? Bekijk ons aanbod.

thuishaven voor sport

Izegem is voorzien van heel wat sportmogelijkheden. Van zwemmen, tot fietsen en atletiek. Zelfs leuke mountainbike routes langs het prachtige kanaal Roeselare-Leie. Voor de minder fanatieke sporters is er een flinke portie cultuur op te snuiven. Je kan langsgaan in het museum Eperon d'Or of het programma van Cultuurcentrum De Leest doornemen. Izegem zit vol verrassingen! 

Natuur in Izegem

Voor de natuurliefhebbers is er ook ruimte. In het Merelbos kan je helemaal tot rust komen. Ontdek ook het kasteel Blauwhuis en het prachtige park rondom. Wandel of fiets in het Rhodesgoed bos in Kachtem en geniet van de kalmte die er heerst. Izegem is meer dan alleen een bruisende stad.

Ons team

Ons team stelt zich graag aan je voor. Bij Pauline kan je altijd terecht voor de verhuur van je huis of appartement. Matthias en Paul helpen je graag verder bij de verkoop van je huis of appartement in Izegem. Dus wens je graag een vrijblijvende, professionele schatting van je huis of appartement in Izegem? Contacteer ons voor advies.