Home | Dirk Vermeulen

Dirk Vermeulen

De makelaar met goede smaak? Dat is Dirk. Met stijl en een goedlachse persoonlijkheid gaat hij aan de slag! Klantgerichtheid zit gewoon in hem, want vroeger verzorgde hij patiënten, vandaag zorgt hij voor mensen. Leer Dirk van vastgoedsector ERA LEUS hieronder beter kennen.

Wie is topmakelaar Dirk?

“Hi, ik ben Dirk. Ik ben 59 jaar oud, maar ik voel me nog steeds 35 (lacht). Ik ben pas sinds een jaar vastgoedexpert bij ERA LEUS, na een enorme carrièreswitch. Ik heb twee zonen uit een vorige relatie, want toen ik 40 jaar was, heb ik mezelf ge-out. Intussen ben ik bijna 10 jaar gelukkig getrouwd met mijn man. Wij wonen in het centrum van Brussel en dat vind ik fantastisch. Ik heb nood aan menselijk contact, dat is een echte uitlaatklep voor mij. Verder ben ik van het principe: enjoy life. Geniet van het leven, nu. Zoek in elke dag iets goed, ook als het een baaldag is.”

Waarom makelen?

 “Waarom ik vastgoedmakelaar ben geworden? Dat is een lang verhaal. Oorspronkelijk was ik verpleegkundige in een ziekenhuis, nadien ging ik aan de slag als medisch vertegenwoordiger in wondzorg en na enkele studies startte ik mijn marketingcarrière in medische verzorgingsmiddelen. Dafalgan ken je ongetwijfeld, toch? Wel, daar heb ik de marketing voor gedaan. Samengevat: als ik te veel in een comfortzone kom, begint het te kriebelen. Na enkele competentie- en motivatietesten bleek vastgoedmakelaar één van de opties te zijn, een job met heel veel raakpunten. Dat was een gok, een serieuze sprong en zeker niet gemakkelijk, maar ik heb er nog geen minuut spijt van. Als verpleegkundige verzorgde ik patiënten, nu zorg ik voor mensen.”

Expertise in de kijker

Het is zover: je beslist om je woning te verkopen. De makelaar die langskomt, zal logischerwijze heel wat vragen in petto hebben. Over het pand, je wensen en je verwachtingen bijvoorbeeld. Toch is het belangrijk dat je als verkoper ook enkele belangrijke vragen stelt aan de makelaar. “Je verkoopt jouw eigendom, het is jouw geld. Het is dus cruciaal dat je met de juiste makelaar in zee gaat”, aldus Topmakelaar Dirk. 

De dilemma's van Dirk

Zout of zoet?
Sporten of bingewatchen?
Praten of luisteren?

Topmakelaar Dirk geeft antwoord op enkele dilemma's.

Het werkgebied van Dirk

Dirk is vastgoedmakelaar bij ERA LEUS. Met maar liefst 3 kantoren is ERA leus lokaal verankerd in Zaventem, Machelen en Sterrebeek. 
Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren? Werk dan samen met de marktleider in jouw regio en leer Dirk of één van zijn collega's nog beter kennen. 

Is dit pand niet iets voor jou?