Home | Anneke Winkelmolen

Anneke Winkelmolen

Het is met haar zorgzaamheid en empathische superkrachten dat Anneke vandaag haar eigen kantoor runt. Haar panden zijn als haar eigen kinderen. Ze leeft ervoor. Leer Anneke van vastgoedkantoor ERA NOBIS hieronder beter kennen.

Wie is topmakelaar Anneke?

“Hoi, mijn naam is Anneke. Ik ben 39 jaar oud en sinds 2016 vastgoedmakelaar. Intussen ben ik ook medezaakvoerder geworden bij ERA NOBIS. Ik ben dan ook heel fier op onze leuke bende van meer dan 25 collega’s, vrienden eigenlijk. Daarnaast heb ik, samen met mijn man, een tweeling van 10 jaar oud. Zij zijn, naast mijn werkleven, echt mijn grootste prioriteit. Tijd voor hobby’s is er dus niet echt. Mijn werk en leven zijn zodanig in elkaar verweven dat mijn werk mijn hobby is geworden en omgekeerd (lacht). Wat we doen in onze vrije tijd maakt me eigenlijk niet uit, zolang het maar met de juiste mensen is.”

Waarom makelen?

“Waarom ik vastgoedmakelaar ben geworden? Je ontmoet heel wat mensen in onze maatschappij: arm, rijk, jong, oud, uitbunding, zakelijk, … Ik vraag me vaak af: wie ga ik vandaag weer ontmoeten? En hoe benader ik die mensen het beste? Die variatie vind ik geweldig.”

EXPERTISE IN DE KIJKER

In de zoektocht naar je ideale woning kom je heel wat verschillende types woningen tegen. Maar wat is de beste keuze voor jou? Ga je voor een bouwgrond? Koop je een entiteit binnen een nieuwbouwproject? Of steek je best zelf de handen uit de mouwen om dat verouderde pand nieuw leven in te blazen? Topmakelaar Anneke (39) bespreekt de voordelen van een nieuwbouw- en bestaande woning.

De dilemma's van Anneke

Sneakers of geklede schoenen?
Zout of zoet?
Zon- of skivakantie?

Topmakelaar Anneke geeft antwoord op enkele dilemma's.

Het werkgebied van Anneke

Anneke is medezaakvoerder van ERA NOBIS. Met 4 lokaal verankerde kantoren is ERA NOBIS jouw vastgoedpartner in Hasselt, Herk-De-Stad, Zonhoven, Alken en omstreken. Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren? Werk dan samen met de Anneke of één van haar collega's. 

Is dit pand niet iets voor jou?