Home | Verkopen | ERA Open Huizen Dag

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA meerdere malen per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Om wachtrijen tijdens de coronapandemie te voorkomen maak je best een afspraak met je ERA makelaar. Bekijk ook de geldende richtlijnen voor bezoeken aan een pand met een ERA makelaar op onze pagina 'Plaatsbezoeken tijdens corona'. Wij ontvangen je alvast graag met respect voor ieders veiligheid.

Verkoopplannen? Goed nieuws! Op 5 juni is het ERA Open Huizen Dag én bij deelname maak je kans om je commissie terug te winnen! Zo hou je extra budget over voor jouw nieuwe droomwoning! De ERA Open Huizen Dag van 5 juni is reeds onze 50ste editie, een gevestigde waarde dus op de Belgische immomarkt, en dat willen we vieren met deze actie!
Onze ERA makelaars helpen je graag bij de verkoop van je woning! Contacteer snel de ERA makelaar in je buurt of schrijf je woning hier in en neem deel aan deze actie! Bovendien profiteer je van onze uitgebreide communicatiecampagne op TV, radio, online op alle sociale media en Google en in de HLN en Le Soir kranten.

Ontdek wat ERA voor jou doet in de aanloop van en tijdens de ERA Open Huizen Dag!

Weet jij eigenlijk wat ERA allemaal doet om jouw woning te verkopen of je te helpen in je zoektocht naar jouw droomwoning? Bekijk de verschillende stappen in het (ver)koopproces tijdens de ERA Open Huizen Dagen en twijfel niet langer! 

Verkopen? Schrijf je woning nu in!

Kopen? Bekijk het deelnemende aanbod en kom een kijkje nemen.

Tot in de puntjes georganiseerd én ondersteund door een opvallende reclamecampagne

ERA zet alles op alles om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Zo bereiden we door middel van een hechte, professionele samenwerking met de makelaars alles intensief voor - een degelijke voorbereiding is immers het halve werk.

Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we bijvoorbeeld een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op sociale media en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

En de volgende Open Huizen Dag? Die is op zaterdag 5 juni!

ERA open huizen dag deelname

Laten kijken doet verkopen

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor één op drie deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper. Ook genieten van het succes van de ERA Open Huizen Dag? 

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag van 5 juni 2021? Geef je e-mailadres door aan jouw ERA makelaar en je krijgt een seintje.

Net zoals Anne je huis vlot verkopen?

Anne B. verkocht haar appartement met de nodige gemoedsrust dankzij de ERA Comfort Garantie en het goede advies van haar ERA makelaar. Benieuwd naar haar ERA ervaring?

Wil je weten wat wij voor jouw woning kunnen doen?