Home | Verkopen | ERA Open Huizen Dag

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA meerdere malen per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van meer dan 1.200 woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. 

Verkoopplannen? Met een ERA makelaar is je koper ZO GEVONDEN.

Heb je zelf een woning te koop? Aarzel niet, contacteer de ERA makelaar van je buurt en ontdek welke professionele begeleiding je van ons mag verwachten. Je ERA makelaar zal je graag verwelkomen voor een vrijblijvend gesprek. 

Verkopen? Schrijf je woning nu in!

Ontdek wat ERA voor jou doet in de aanloop van en tijdens de ERA Open Huizen Dag!

Weet jij eigenlijk wat ERA allemaal doet om jouw woning te verkopen of je te helpen in je zoektocht naar jouw droomwoning? Bekijk de verschillende stappen in het (ver)koopproces tijdens de ERA Open Huizen Dagen en twijfel niet langer! 

Kopen? Bekijk het deelnemende aanbod en kom een kijkje nemen.

Tot in de puntjes georganiseerd én ondersteund door een opvallende reclamecampagne

ERA zet alles op alles om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Zo bereiden we door middel van een hechte, professionele samenwerking met de makelaars alles intensief voor - een degelijke voorbereiding is immers het halve werk.

Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op sociale media en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

En de volgende Open Huizen Dag? Die is op zaterdag 2 december!

Laten kijken doet verkopen

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor één op drie deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper. Ook genieten van het succes van de ERA Open Huizen Dag? 

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag van 2 december 2023? Geef je e-mailadres door aan jouw ERA makelaar en je krijgt een seintje.

Neem jij deel aan onze ERA Open Huizen Dag?