Home | Verkopen | ERA Open Huizen Dag

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA meerdere malen per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

Je huis vlot verkopen?

Anne B. verkocht haar appartement met de nodige gemoedsrust dankzij de ERA Comfort Garantie en het goede advies van haar ERA makelaar.

Schrijf hier jouw woning in.

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA zet alles op alles om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Zo bereiden we door middel van een hechte, professionele samenwerking met de makelaars alles intensief voor - een degelijke voorbereiding is immers het halve werk.

Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we bijvoorbeeld een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op social media en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Wanneer is de volgende ERA Open Huizen Dag?

De volgende ERA Open Huizen Dag staat gepland op zaterdag 7 maart 2020.


ERA open huizen dag deelname

Laten kijken doet verkopen

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

Schrijf hier jouw woning in

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? Geef je e-mailadres door aan jouw ERA makelaar en je krijgt een seintje.