Home | Verkopen | ERA Innovatieve Marketing

ERA Innovatieve Marketing

Reclame met verstand voor een woning met een hart. Je wilt het wel van de daken schreeuwen dat je een geweldige woning te koop aanbiedt. Maar of je daarmee de juiste doelgroep bereikt? Met je ERA makelaar als partner dringt je boodschap door tot het hart en het hoofd van de juiste mensen.

Wij stellen een doordacht marketingplan voor je op en stoppen alle noodzakelijke elementen van de hedendaagse communicatie in een goed gedoseerde mix.

Wat zijn onze ingrediënten voor een verleidelijke reclamemix? Ontdek ze hieronder!

  • Wat zeker thuishoort in een actueel communicatiepakket is een doelgerichte aanpak van alle sociale media. Of het nu Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn of Google is, een succesvolle communicatie moet ook hier ten volle aanwezig zijn. Adverteren in een straal rond te koop staande woningen, leuke content aanreiken aan een welgekozen doelpubliek, bovenaan de zoeklijsten verschijnen in Google, en nog veel meer! Ook in deze mediakanalen is ERA zeer actief en creatief aanwezig.
  • De publiciteit voor je onroerend goed begint voor ons zeer dicht bij huis: in onze etalage. Jouw eigendom prijkt tussen ons andere aanbod. Zo’n gerenommeerde makelaar, dat wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers.

  • Folders, flyers, Magic mailings, posters ... : al dat opvallende, professionele drukwerk ligt klaar voor al wie ons kantoor bezoekt of sturen wij op.

  • Natuurlijk mag uw eigendom niet op de druk bezochte ERA website ontbreken. Met een extra instrument, de ERA Virtual Tour of online rondleiding, geeft u een groot aantal kandidaat-kopers een rondleiding zonder dat u gestoord wordt.
  • Samen sterk, dat geldt ook in onze communicatie. Als netwerk plaatst ERA groepsadvertenties met het aanbod van meerdere collega’s, in kranten en magazines met een ruim regionaal en/of nationaal bereik.  Je hebt zeker al de ERA krantenbijlage van Het Laatste Nieuws zien passeren! Zo komt jouw woning nog opvallender in beeld.

Al die communicatie valt pas echt op omdat ze nationaal wordt ingezet en in dezelfde krachtige, warme ERA stijl is gegoten. Herkenbaarheid is ook voor jouw een bijkomende troef.

ERA Open Huizen Dag

ERA organiseert meerdere malen per jaar een nationale ERA Open Huizen Dag. Ontvang meerdere potentiële kopers op één dag en verkoop zo jouw eigendom sneller. 
Wil je deelnemen en jouw huis openstellen voor een groot publiek?