Home | Verkoop jouw woning met Topmakelaar Béa!

Verkoop jouw woning met Topmakelaar Béa!

Blind verkopen? Niet nodig!

Iedereen kent Béa van Blind Gekocht! We weten dat ze passioneel, eerlijk en graag to the point is. Zo maakte ze recent het nieuws bekend dat ze even een Blind Gekocht pauze inlast, zo kan ze zich opnieuw focussen op de kern van haar job. Jouw woning verkopen aan de correcte prijs én met de juiste expertise. Wil jij beroep doen op Béa bij de verkoop van jouw woning? Dat kan! Laat hier jouw gegevens achter en ontvang een telefoontje van de bekendste vastgoedexperte in ons land.

Een koper voor jouw woning? Zo gevonden.

Wij nemen met jou contact op!

DE KRACHT VAN HET ERA NETWERK

Béa wordt omringd door 550 collega's die dag in dag uit voor jou klaar staan. Met 130+ kantoren in België is ERA de marktleider in België. Jouw partner in jouw regio? Een ERA makelaar is zo gevonden.

Vind het ERA kantoor in jouw buurt.

EXPERTISE IN DE KIJKER

Dat een geschikte woning vinden - die dan ook nog eens binnen het budget past - een moeilijke taak is, mag wel duidelijk zijn. Maar ook een woning verkopen is een kunst, weet Béa uit haar ervaring bij ERA. Daarom legt ze in vijf tips uit hoe je best je woning verkoopt.

DE DILEMMA'S VAN BÉA

Benieuwd naar de antwoorden van Béa op onze ERA dilemma's? Is zij een early bird of een echte nachtraaf? Verkiest zij nu om te bellen of te mailen? Gaat haar voorkeur naar een huis of een appartement? En gaat ze eerder voor modern of authentiek? Béa is sowieso van alle markten thuis en zoekt voor jouw eigendom de juiste koper. 

Is dit pand niet iets voor jou?