Home | Béa Vandendael

Béa Vandendael

Béa kennen we van Blind Gekocht. We weten dat ze passioneel, eerlijk, en graag to the point is. Voor haar is een makelaar een matchmaker: de juiste persoon bij het juiste huis brengen.
Leer Béa van vastgoedkantoor ERA IMMPULS hieronder beter kennen.

Wie is Topmakelaar Béa?

"Hallo, ik ben Béa. Ik ben 58 jaar oud, afkomstig uit Huldenberg, en ben vandaag 16 jaar lang vastgoedexperte bij ERA IMMPULS. Jullie kennen mij waarschijnlijk van het programma Blind Gekocht, waarin ik al vier seizoenen lang de juiste persoon bij het juiste huis probeer te brengen. Voor mij is een makelaar een matchmaker en ik wil laten zien dat er voor iedereen een juiste woning is. 

Vastgoed zat altijd al in mijn hoofd, maar ik ben niet direct voor makelaar gegaan. Ik heb eerst in de verkoop gewerkt, een administratieve job gehad en ook 10 jaar lang een patisserie met mijn man samen gerund. Ik geniet het liefst van mijn vrije tijd samen met mijn drie kinderen en vier kleinkinderen."

Expertise in de kijker

Dat een geschikte woning vinden - die dan ook nog eens binnen het budget past - een moeilijke taak is, mag wel duidelijk zijn. Maar ook een woning verkopen is een kunst, weet Béa uit haar ervaring bij ERA. Daarom legt ze in vijf tips uit hoe je best je woning verkoopt.

De dilemma's van Béa

Bellen of mailen?
Huis of appartement?
Modern of authentiek?

Topmakelaar Béa geeft in onderstaande video antwoord op deze dilemma's. 

Het werkgebied van Béa

Béa kennen we uiteraard als vastgoedexperte bij Blind Gekocht. Maar wist je dat zij daarnaast ook dagelijks mensen begeleidt bij ERA IMMPULS? Met hun kantoor in Overijse is ERA IMMPULS dé expert in de Druivenstreek. Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren? Werk dan samen met Béa of één van haar collega's. 

Is dit pand niet iets voor jou?