Twee overdekte parkeerplaatsen te koop!

Verkocht

Beschrijving van het pand

ERA CHÂTELAIN biedt exclusief deze twee premium garageplaatsen aan, perfect gelegen in de prestigieuze Europese Wijk, vlakbij de dynamische Schuman-ronde en de charmante pleinen Marie Louise, Ambiorix en Margriet in Brussel. Deze unieke aanbieding vertegenwoordigt een zeldzame kans voor diegenen die op zoek zijn naar veilige en toegankelijke parkeeroplossingen in het hart van Brussel - Schuman.

Deze ruime garageplaatsen, gelegen op de begane grond, bieden gemakkelijke toegang, wat ze ideaal maakt voor zowel dagelijks gebruik als langdurige opslag van uw voertuig. Met afmetingen van ongeveer 22m² (4,37m x 5,00m) en een hoogte onder de balk van 2,12m, zijn deze parkeerplaatsen geschikt voor een breed scala aan voertuigen, van personenauto's tot grotere SUV's.

Beschikbaar voor verhuur tegen een competitieve prijs van ongeveer €350 per maand, bieden deze garageplaatsen, genummerd 11-12, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in een gebied waar parkeerruimte zeer gewild is.

Voor meer gedetailleerde informatie en om een persoonlijke bezichtiging te regelen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via +32 2 705 07 00. Mis deze kans niet om uw parkeerproblemen in Brussel - Schuman op te lossen en ontdek al onze exclusieve eigendommen en parkeerplaatsen die momenteel beschikbaar zijn op era.be/chatelain. Dit is uw kans om te investeren in de veiligheid en het gemak van uw voertuig in het hart van de Europese hoofdstad.

Specificaties

Kenmerken

Algemeen

Grondoppervlakte
25.00m²
Type oppervlakte
Bruto

Gebouw

Bouwjaar
van 1900 tot 1918
Lift aanwezig
Nee

Algemeen

Beschermd erfgoed
Nee
Opgenomen in een inventaris van onroerend erfgoed
Nee

Energie en elektriciteit

Energielabel
-

Planningsinformatie

Stedenbouwkundige vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Stedenbouwkundige verplichting
Nee
In inventaris van de niet uitgebate bedrijfsruimten
Nee
Voorwerp van rooiplan
Nee
Verkavelingsvergunning uitgereikt
Nee
Voorkoopsrecht ruimtelijke ordening
Nee
Overstromingsgebied
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Renovatieverplichting
Niet van toepassing/Non-applicable
Laurent Beckmann
ERA CHÂTELAIN
Laurent Beckmann
Sluiten
Laurent Beckmann
Verkocht
Rue de Toulouse 39 , 1000 Nord-Est (Bruxelles)