Home | Onze expertise | Over ERA

ERA Netwerk

Ons hele netwerk werkt aan uw toekomstplan. 
Hoe vindt u snel een geschikte woning als u uw baan in Brussel omruilt voor een job in Oostende? En hoe weet een Amerikaan of Zweed dat uw woning perfect in hun nieuwe Belgische leven past? Kort en krachtig antwoord: dankzij ERA.
ERA staat voor Electronic Realty Associates, een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel vastgoed. 

Schaalvergroting op uw niveau

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA software -‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam- wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

Cijfers over mensen

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 35 landen, waaronder meer dan 1.100 in 17 Europese landen. In België zijn er meer dan 140 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Maak kennis met ons Europese netwerk op www.eraeurope.com en ERA wereldwijd op www.era.com.

Is dit pand niet iets voor jou?