Zwevezeelsestraat 87

Ruime nieuwbouwwoningen met 3 volwaardige slaapkamers! 

Deze woningen zijn gelegen nabij het centrum van Koolskamp en op een boogscheut van de op - en afritten van de E403. Verder ook een uitstekende verbinding richting Zwevezele, Pittem, Roeselare, Izegem,...

Laatste halfopenbebouwing:
Gelijkvloers: 
We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Rechts krijgen toegang tot de woonkamer (30m²) met eetplaats en open ingerichte keuken (22m²). De keuken is voorzien van een frigo, inductiekookplaat, dampkap, combioven, spoelbak en vaatwasmachine. Vanuit de keuken krijgen we toegang tot de ruime berging en wasplaats (13m²) met extra doucheruimte.

Eerste verdiep:
Op het eerste verdiep hebben we een lichtrijke nachthaldrie ruime slaapkamers (resp. 16m² - 10m² en 16m²). De badkamer (8m²) met ligbad, lavabo en toilet. Er is tevens een technische berging (5m²)

Garage:
Deze woning is voorzien van een aparte garage achterliggend aan de woning.
De garage meet 4 x 7,5 m.

Laatste geslotenbebouwing:
Gelijkvloers:
We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Links krijgen we toegang tot de woonkamer (21m²) met eetplaats en open ingerichte keuken (22m²) met eiland. De keuken is voorzien van een frigo, inductiekookplaat, dampkap, combi-oven, spoelbak en vaatwasmachine.

Naast de keuken is er een ruime berging en wasplaats (14m²) met extra deur naar de tuin alsook een deur die uitkomt aan de carport, vooraan de woning. 

1ste verdiep:
Op het eerste verdiep hebben we een  lichtrijke nachthal (9m²), drie ruime slaapkamers (19m² - 15,4m² en 15,4m²). Badkamer (9m²) met douche, ligbad en dubbele wastafel,  afzonderlijk toilet en technische berging (4,18m²).

Overdekte carport:
Het huis beschikt voer een overdekte carport. Via de carport kom je rechtstreeks binnen in de inkomhal ofwel in de berging.

PLUSPUNTEN:
- Laag E-peil door goede isolatie, ventilatie en zonnepanelen
- De woning zal klaar zijn bij de akte.
- De koper kan nog zelf de vloeren, keuken en badkamer kiezen

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.