Willendries.

2 Huizen
Adres: Willendriesstraat , 2812, Mechelen
Laurierlaan2Mechelen_huis_huis laten schatten.JPG
100% verkocht

De voordelen van dit project

LUXUEUS WONEN AAN DE RAND VAN MECHELEN

 

In Muizen aan de rand van Mechelen worden 2 prachtige nieuwbouwvilla's gebouwd. Eén van deze woningen werd reeds verkocht. AR|AS architecten uit Mechelen kozen in het ontwerp voor een interessante en geslaagde combinatie van luxueus wonen met een tijdloze architectuur. Een bijzondere plek waar rust, elegantie, licht en comfort overvloedig aanwezig zijn. Bouw en afwerking gebeurt met kwalitatief hoogstaande materialen en met oog voor het kleinste detail. De keuken en vloeren zijn nog vrij te kiezen binnen een reeds voorzien ruim budget.


De doordachte indeling zorgt voor een maximale benutting van de riante woonoppervlakte.


Het duurzame en energievriendelijke karakter maakt deze villa een interessante keuze op lange termijn.


Door de grote raampartijen geniet je binnenshuis van een overvloed aan licht. De aangelegde tuin zorgt voor een groene oase waar je tot rust kan komen en genieten van je eigen stukje natuur. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 1100m².


De villa is een ideale uitvalsbasis. Je woont in de groene rand én op enkele minuten fietsen van het centrum. Tevens bevindt ze zich in het gouden vierkant Antwerpen, Brussel, Leuven, Mechelen en in de perimeter van zowel het ziekenhuis in Mechelen als dat van Bonheiden.


De woning is gelegen aan een spoorweg, het treinverkeer is echter zeer beperkt (4 reizigerstreinen overdag en 3 goederentreinen 's nachts op weekdagen, enkel 2 goederentreinen 's nachts op zaterdag, geen treinverkeer op zondag).


De woning kan worden aangekocht onder registratierechten (3% voor enige en eigen woning).


Oplevering voorzien voor juli 2022

Sluiten
Bart Van den Bosch
Geïnteresseerd?