Villa Blue

23 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

LOCATIE

Het gebouw is gelegen aan het nieuw stedelijk centrum van de stationsomgeving aan de Diestsesteenweg met vlotte verbinding naar de stad voor zachte weggebruikers. De locatie opent zich richting Kessel-Lo en staat via een fietspad rechtstreeks in verbinding met de groenruimte van de herontwikkelde Centrale Werkplaatsen en het park ‘Belle Vue’ 

STAAT

Het appartement is afgewerkt en kan worden opgeleverd vanaf maart 2023. Villa Blue biedt duurzame appartementen met een zeer laag E-peil en inclusief private zonnepanelen. 

INDELING

Het appartementsgebouw ‘bestaat uit zeven appartementen met twee of drie slaapkamers waarvan één penthouse. Alle appartementen hebben een zuidgericht terras of gelijkvloerse tuin. 0: inkomhal en twee gelijkvloerse appartementen met tuin. +1: twee appartementen met zeer groot terras. +2: twee appartementen met inpandig terras +3: penthouse met drie slaapkamers en dubbel terras.

PARKING Mogelijkheid tot aankoop garagebox of staanplaatsen autostaanplaats: 25.000 euro Dubbele garage (zelf af te sluiten): 58.000 euro

EXTRA INFO? U kan een afspraak maken via mail. Indien u bijkomende vragen heeft, kan u steeds contact opnemen met de makelaar. Tot snel!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *