Suikerpark - Galerij II

Het stadsleven vlakbij

Lancering nieuw deelproject in Suikerpark!

De appartementen grenzen aan het levendige Suikerplein dat binnenkort het centrum wordt van het duurzame Suikerpark. Op het gelijkvloers bevinden zich de galerijen waaraan het gebouw zijn naam te danken heeft. Kuier verder langs de winkels gelegen rond het Suikerplein en eindig op de gezellige terrasjes van de horeca terwijl je kinderen ziet spelen bij de fontein.


Ontspannen in het privépark

Wil je je liever terugtrekken en genieten van een groene oase van rust? Dan kan dit zeker in het privépark van maar liefst 3.500 m² met buurtschuur en moestuin, dat enkel voor de omwonenden toegankelijk zal zijn. 

Met heel de familie

Daarnaast kan je ook genieten van het groen in de publieke doorsteek, met een hangmatzone en tal van wandel- en fietspaden die rechtstreeks leiden naar het nabijgelegen natuurgebied van maar liefst 15 hectare groot. Ideaal voor een zondag samen met de hele familie.


Baden in licht en luxe

Na een drukke werkdag, genieten van een aperitief in de hand terwijl de avond valt en de laatste zonnestralen je terras verlichten. Dat is baden in licht en luxe. Ben je eerder een vroege vogel, dan kan je ontbijten op jouw terras met zicht op het groene privépark waar de eerste warmte jouw gezicht bereikt.


Jouw mogelijkheden

Galerij II bestaat uit drie type luxe appartementen. Je kan kiezen uit penthouses, doorzon- of hoekappartementen.

  • De leefruimtes van de doorzonappartementen strekken zich uit over de volledige diepte van het gebouw. Hierdoor krijg je licht binnen langs beide terrassen. Zo heb je op elk moment van de dag zon op je terras.
  • In de brede gevels van de hoekappartementen worden grote raampartijen voorzien, wat een zee van licht en een luxueus gevoel van openheid oplevert.
  • Als hoogtepunt zijn er twee penthouses op de bovenste verdieping. Deze appartementen zijn nog net dat tikkeltje luxueuzer en hebben ruimere terrassen waar je de sfeer op het bruisende Suikerplein en de rust van de groene binnentuin van op de eerste rij kan beleven.

Volledig BEN

Binnenkort verwarmt de restwarmte van de chipsoven van de PepsiCo-fabriek alle woningen in Suikerpark. Blijf dus maar ongegeneerd chips eten, want binnenkort verwarm je daar je eigen appartement mee! Daarbovenop zorgt het warmtenet ervoor dat alle woningen in Suikerpark BEN zijn. Zo heb je een extra laag energieverbruik, beperk je jouw ecologische voetafdruk en krijg je recht op een korting op onroerende voorheffing van 50% de eerste 5 jaar.Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *