Suikerpark - Galerij I

Galerij I ligt centraal in het nieuwe Suikerpark, pal naast het Suikerplein, én vormt het sluitstuk van de eerste fase van het Suikerpark.

14 efficiënte appartementen die klaar zijn voor de toekomst dankzij de Smart Living features.

De flats hebben stuk voor stuk toegang tot uitgebreide gemeenschappelijke delen zoals de tuinen, het grote dakterras en de fitnessruimte.Smart Living in Galerij I

The future is now. Beheer je appartement digitaal via je smartphone of tablet. De temperatuur in huis regel je via een handige app net zoals je verlichting, je videofoon en je slimme geluidssystemen. De tijd dat je zat te wachten op de pakjesbezorger is ook voorbij, want de digitale conciërge ontvangt je online order.


De essentie in je appartement

Door de functioneel ingerichte gemeenschappelijk ruimtes, kan jij de ruimte in je appartement optimaal benutten. Beneden vind je een ingerichte fitnessruimte, waar je elk moment van de dag terecht kunt voor je work-out. Je hoeft dus niet eens de deur uit om te sporten. Dit in combinatie met een collectief wassalon, zorgt dat je geld en ruimte uitspaart.


Ontspannen in de deeltuin of op het dakterras?

De collectieve ruimtes grenzen aan een gezellige, gemeenschappelijke tuin voor jou en de andere bewoners van Galerij I. Die tuin krijgt in een latere fase een doorsteek naar een nog grotere deeltuin. Geniet op elk moment van de dag van de zon op het unieke dakterras met zicht op het Suikerplein, het Suikerpark én de omgeving van Veurne.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *