Suikerpark - Brikkerij 2.

16 Huizen
Adres: Brikkerijstraat 1 , 8630, Veurne
Speelse woningen in een prachtig groene omgeving.

De voordelen van dit project

Speelse woningen in een prachtig groene omgeving.

Met 15 hectare natuurgebied, 4 hectare recreatief park, en talloze duurzame bouwoplossingen kiest Suikerpark letterlijk voor groene groei. Iedere woning staat in directe relatie tot het park, dat zo ook een collectieve plek wordt. Het doel? Maximaal leefcomfort. Dichtbij de historische binnenstad en het station, biedt de site alle voordelen van de stad én de natuur.


De Brikkerij 1 en 2 bestaan uit 3 type woningen. Je kan kiezen uit woningen met 2 bouwlagen, 3 bouwlagen of een atelierwoning.

De woningen met 2 bouwlagen zijn compact en betaalbaar. Ze zijn bijzonder praktisch ingericht zodat je maximaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte.


De woningen met 3 bouwlagen zijn ideaal voor wie van ruimte houdt. Je kan deze woningen indelen zoals jij dat wilt. Zo kan je kiezen voor 3 tot 5 slaapkamers, een leefruimte op het eerste verdiep met een prachtig zicht op het park of een modern loft gevoel met open ruimte op het gelijkvloers. Kortom heel veel fijne mogelijkheden.


NOG SLECHTS 2 WONINGEN TE KOOP!

Van dit het project Brikkerij 1 en 2 zijn er slechts 2 woningen nog te koop.

De kijkwoning op de hoek is halfopen opgebouwd en bestaat uit 3 niveaus. De woning ernaast is een atelierwoning en is ook opgebouwd uit 3 niveaus.


Wil je graag een kijkje gaan nemen? Contacteer mij gerust!

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.