Sluis 9 woningen.

15 Huizen
Adres: Spinnerijkaai zn , 8500, Kortrijk
Dit project zal bestaan uit 15 huizen en is gelegen naast het historische fabrieksgebouw “de stoop” in de Spinnerijkaai. De woningen hebben een zuid gerichte tuin/terras.

De voordelen van dit project

De ligging

De rustige ligging langs het water is één van de vele troeven die het project Sluis 9 te bieden heeft. Hier geniet je van een groene omgeving, terwijl je ook binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Kortrijk staat. Vanuit je zuidgerichte tuin geniet je optimaal van de groene omgeving.

De afwerking

Elke woning in Sluis 9 wordt volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen, zodat je er zorgeloos kan intrekken. De keuken en badkamer worden afgewerkt zoals jij het zelf wilt. In de woningen wordt vloerverwarming en een ventilatiesysteem voorzien. De geluidsisolatie zorgt er daarnaast voor dat privacy gegarandeerd is.

Groen wonen, in het groen

In Sluis 9 staat duurzaam en energiezuinig wonen centraal. Het project is dan ook voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Ook regenwater wordt zoveel mogelijk opgeslagen, gerecupereerd en opnieuw gebruikt. 

Er zijn gemeenschappelijke tuinen aanwezig om in te genieten. Dankzij de opwaardering van het kanaal kan je ook daar binnenkort optimaal genieten. Ook over je auto hoef je je geen zorgen te maken, elke woning heeft een carport.

Sluiten
Stijn Vervisch
Geïnteresseerd?
Kanaal Kortrijk-Bossuit

Opwaardering van kanaal Kortrijk - Bossuit

Het smalle kanaaldeel in Kortrijk langs de Spinnerijkaai, waar project Sluis 9 zich bevindt, wordt opgewaardeerd dankzij de komst van een ringtracé. Het kanaal Kortrijk-Bossuit wordt voor een deel verplaatst om de verbinding tussen de Leie en de Schelde voor de scheepvaart te verbeteren. 

Dit zorgt ervoor dat er langs de Abdijkaai en de Spinnerijkaai, langs dit project, een zwem- en recreatiezone ingericht zal worden, met een plek voor watersport en een groene fiets- en wandelboulevard. Binnenkort geniet je in Sluis 9 van extra rustig en groen.

De plannenvan het project

Wil jij ook graag alvast eens bekijken hoe deze woningen er binnenkort zullen uitzien? Download dan hieronder de plannen van dit project.

sluisnegen kortrijk

Vordering werken

Huidige fase

Ruwbouw Sluis 9
December 2023

Ruwbouwfasewoningen

Ruwbouw Sluis 9 - 2
December 2023

Ruwbouwfasewoningen

Ruwbouw Sluis 9 - 3
Januari 2024

Ruwbouwfase

Ruwbouw Sluis 9 - 4
Januari 2024

Ruwbouwfase

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.