Salons Van Bogaert

52 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

 

Op de locatie waar je vroeger kon feesten en ontspannen, kan je binnenkort rustig & comfortabel wonen. Feestzalen ‘Salons Van Bogaert’ maakt plaats voor 20 ruime en moderne appartementen.

Deze appartementen zijn van alles voorzien. Zo maak je gebruik van een geothermische warmtepompzonnepanelen en vloerverwarming. Dit zorgt er deels voor dat je appartement onder de E10 zit en dus bijna energie neutraal is. Omdat het appartement hieraan voldoet, geniet je van een vrijstelling van 5 jaar op onroerende voorheffing

De kwalitatieve afwerking van deze appartementen, met 1 tot 3 slaapkamers, zorgt naast de goede bereikbaarheid voor een ideale woonst. Daarnaast zijn de prachtige terrassen (tot 31m²) zuidgericht, waardoor je de hele dag kan genieten op je zonovergoten terras. 

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%, vraag zeker naar de voorwaarden!

Als laatste zijn er nog ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen beschikbaar om deze prachtige nieuwbouwappartementen helemaal top te maken. 

Zie jij jezelf thuiskomen in dit prachtige project?

Neem dan contact met ons op & we helpen je graag verder!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *