Ruytingen

10 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Residentie 'Ruytingen' is een standingvol nieuwbouwproject gelegen in het hartje van Sint-Idesbald, op enkele stappen van de Zeedijk en het strand.

Het project bestaat uit 23 hoogwaardige appartementen, 2 handelsgelijkvloersen, 10 garages en 15 bergingen.

Appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers.  Een aantal appartementen kan genieten van een supplementair riant dakterras.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan:

  • De architecturale kwaliteiten van het ontwerp met brede raampartijen.
  • Het wooncomfort en de privacy: videofoon, individuele berging in het appartement, fietsenstallingen, garages, kelders en een beperkt aantal mede-eigenaars verdeeld over 2 ingangen.
  • De kwaliteit in de uitvoering: traditionele bouwwijze in baksteen met duurzame materialen onder controle van de architect met veel aandacht voor isolatie en woonkwaliteit.
  • Budgetvriendelijk in het gebruik: geringe onderhoudskosten door het gebruik van duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en beperkte syndickosten door een doordachte indeling van de gemeenschappelijke delen.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *