Residentie Zuidrand

Residentie Zuidrand bestaat uit 20 smaakvol ingerichte en luxueus afgewerkte appartementen. Alle appartementen behalen de BEN-norm, wat voor u als koper tal van voordelen biedt. Elke maand opnieuw een lage energiefactuur én bovendien aanzienlijke kortingen op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, zijn hiervan slechts 2 voorbeelden.

Dit nieuwbouwproject telt 2 appartementen met 1 slaapkamer, 1 appartement met 3 slaapkamers en 17 appartementen met 2 slaapkamers. Allen hebben ze ruime terrassen met berging en beschikken de appartementen op het gelijkvloers naast een terras eveneens over een eigen tuin.

De penthouses zijn mede door hun gigantisch grote terrassen zonder twijfel unieke pareltjes.

Een doordachte architectuur maakt dat elk van deze appartementen beschikt over een erg praktische indeling en veel lichtinval. Oppervlakten variëren van 85 tot 131 m2. De afwerking is duurzaam en kwalitatief hoogstaand. De appartementen zijn voorzien van een ventilatiesysteem D.


Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *