POPERINGSEWEG 673 BRANDHOEK.

5 Huizen
Adres: Poperingseweg 673 , 8900, Ieper
Nieuwbouwproject bestaand uit 5 woningen op unieke ligging tussen Ieper en Poperinge

De voordelen van dit project

Welkom bij ERA DOMUS: Uniek Nieuwbouwproject in Ieper en Poperinge!


Ben je op zoek naar jouw droomhuis op een buitengewone locatie tussen Ieper en Poperinge? Zoek niet verder! ERA DOMUS is trots om je ons nieuwste aanbod te presenteren: een exclusief nieuwbouwproject met vijf prachtige woningen.


Woningaanbod: Voor elk wat wils.


Dit project biedt diversiteit aan woningtypes, waaronder:


- 1 Open Bebouwing met tuin en stuk bosgrond

- 2 Gesloten Bebouwingen

- 2 Halfopen Bebouwingen


Elke woning is met zorg ontworpen en beschikt over een inpandige garage en een extra garage achteraan de tuin, wat zorgt voor het ultieme gemak.


Ruimte en Comfort


Met 4 slaapkamers, en de mogelijkheid voor extra kamers op de zolderverdieping, bieden onze woningen voldoende ruimte voor gezinnen van alle groottes. Bovendien zijn onze woningen uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder zonnepanelen en vloerverwarming, wat zorgt voor een duurzaam en comfortabel leefklimaat.


Gunstige Locatie


Deze woningen zijn gunstig gelegen nabij invalswegen, waardoor je vlot toegang hebt tot Ieper, Poperinge en omliggende gebieden. Dit betekent dat je dicht bij alles bent wat je nodig hebt, terwijl je toch kunt genieten van de rust en schoonheid van het platteland.


Mis dit unieke nieuwbouwproject niet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe jij in een van deze prachtige woningen kunt wonen.

Het is jouw kans om te wonen op een locatie die alles biedt wat je zoekt!


Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.