Paepestraat

36 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

 

Moderne BEN-woningen in Wichelen

In het gezellige Wichelen kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis terugvinden. Het project "Paepestraat" is een hedendaags nieuwbouwproject dat bestaat uit 5 moderne woningen, 4 half-openbebouwingen en 1 gesloten bebouwing. Elke woning geniet van grote raampartijen die de woning met de tuin verbinden. Er zijn ruime slaapkamers voorzien en de leefruimte heeft een open keuken voor een ruim en gezellig huiselijk gevoel.

De woningen zijn met de grootste zorg opgebouwd. In 3 van de 5 woningen kan je zelf nog je keuken kiezen. Er werd gebruik gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen, er is een warmtepomp voor het warm water en zowel vloerverwarming als zonnepanelen zijn voorzien. Mede hierdoor is iedere woning een BEN-woning met een energiescore van minder dan 20! Hierdoor geniet je van 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Dit zijn slechts enkele voordelen van deze hedendaagse nieuwbouwwoningen gelegen op een toplocatie.

Bespaar hier tot 62.050 euro door de mogelijkheid om aan 6% BTW te kopen en meeneembaarheid van registratierechten! Vraag gerust naar de voorwaarden.

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij helpt jou graag verder!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *