Galgenveld

 

 

Galgenveldstraat, luxueus wonen in het groen

Aan de grens tussen Stekene en Sint-Gillis-Waas, in de nabijheid van verbindingswegen worden 4 halfopen woningen en1 vrijstaande woning gebouwd met het Stropersbos grenzend aan je achtertuin. Deze landelijke woningen op mooie zuid-oostgerichte percelen zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden.

De knappe architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier in een groene omgeving. Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen een E-peil beneden E30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *