De Post

76 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

WELKOM BIJ DE POST

Welkom bij De Post, een heerlijk gezellig nieuwbouwproject in het charmante Kruibeke. Deze ligging geeft een ideale combinatie van bereikbaarheid en rust en gezelligheid.

Het project zelf wordt gekenmerkt door een hedendaagse, moderne stijl waarbij alle comfort gegarandeerd wordt en bestaat uit 16 ruime appartementen en 1 handelsruimte. Per appartement is er gekeken om alle ruimte maximaal te benutten waardoor de bewoonbare oppervlaktes hier erg hoog liggen. Dit in combinatie met de kwalitatieve afwerking en de gezellige terrassen waar je heerlijk kan vertoeven, zorgt dit voor een maximale woonbelevenis.

Naast wooncomfort ligt de focus hier op duurzaamheid en energiezuinigheid. Elk appartement is dan ook een BEN-appartement met een uiterst laag E-peil (E20). Hierdoor wordt niet alleen een milieuvriendelijke maar ook een veilige toekomst verzekerd.

Daarnaast komt dit project in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6%

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?
Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *