De Bib

26 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Nieuwbouwproject "De Bib"

Residentie “De Bib” situeert zich in het hartje van Evergem. Het nieuwbouwproject is gelegen in de Bibliotheekstraat, aan de voet van de kerktoren. De ligging is ideaal voor wie op wandelafstand van alle faciliteiten wil genieten.

 

Het nieuwbouwproject "De Bib" onder de loep

Het project omvat 6 appartementen. Deze appartementen worden voorzien van alle luxe en comfort. Eveneens word ook elk appartement voorzien van een privatief terras of tuin. Om de woonervaring te optimaliseren en de band tussen het project en de dorpskern te versterken worden alle appartementen voorzien van grote raampartijen. In samenhang met deze grote raampartijen werd gekozen om de units te voorzien van grote en open leefruimtes. De doorrit van residentie "De Bib" geeft toegang tot het achterliggend perceel waar 6 garageboxen, een afval- en fietsenberging voorzien zijn, alsook 8 parkeerplaatsen. Het achterste deel van het perceel is een gemeenschappelijke groenzone.

 

Bij het ontwerp van het project werd er veel aandacht besteed aan bezonning en beleving. Dit niet alleen in de zin van vormgeving, maar ook de gebruikte materialen geven een gebouw karakter. Om de dynamiek van het gebouw te benadrukken werd er gekozen om te werken met een gevelpleisterwerk met betonlook. De bovenste verdieping springt terug en wordt in zwart plaatmateriaal afgewerkt. Daarnaast Ook werd veel aandacht besteed aan het energetisch aspect. Met de isolatie, hedendaagse technieken en hoogwaardige ramen streven we naar een BEN-gebouw.

ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *