Home | ERA.BE

ERA.BE

Word ERA Makelaar en ervaar het ERA-effect

Het ideale immo zoekplatform
Als ERA makelaar beschikt u over heel wat tools om efficient te werken. Zo is de ERA website, niet enkel een bron van interessante vastgoed informatie, maar vooral een snelle zoekmachine die moeiteloos de gewenste panden aanbiedt die voldoen aan de noden van de bezoeker. Met deze tool ontzorgt u de verkoper, de koper én uzelf.

De ERA website bestaat uit een bijzonder uitgebreide database van gegevens uit binnen- en buitenland. Deze worden voortdurend bijgewerkt en zijn op elk moment actueel. U kunt uw potentiële kopers dus garanderen dat zij steeds de meest recente projecten en panden te zien krijgen. Voor uw verkoper is het platform met meer dan 20.000 bezoekers per dag een onmisbare tool.

ERA service
En er is meer. Service staat bij ERA centraal. Daarom bieden we ook op ERA.be de beste ‘customer service’ aan. Bezoekers van de website kunnen zich dankzij de vele professionele foto’s en gedetailleerde virtuele rondleidingen (ERA Virtual Tour) voorbereiden op een reëel bezoek. Vindt de koper niet onmiddellijk het gewenste pand, dan vult die heel eenvoudig het ERA Zoekopdrachtenformulier in. Met die eisen mailt ERA automatisch de panden die aan de woonwensen voldoen. Zo bent u als makelaar opnieuw ontzorgd.

Verkopers weten op hun beurt graag hoe goed hun pand in de markt ligt. Dankzij de ERA Koperwachtzaal kan dit. Met deze tool weet elke verkoper hoeveel potentiële kopers uit het ERA gegevensbestand een woning zoeken zoals die van de verkoper.

Dankzij ERA.be blinkt u als ERA makelaar uit in wat u doet en heeft u meer tijd voor uw core business, gezin, hobby’s en vrienden.

Is dit pand niet iets voor jou?