SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar vastgoed te halen als hij/zij van plan is te verkopen?  Aan natte vinger werk doen we bij ERA WoonGoed niet. Bij een plaatsbezoek bespreken we jouw wensen en verwachtingen en leggen we uit wat onze werkwijze is. Tegelijkertijd bieden we een neutraal overzicht van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

vlot-verkopen-dankzij-correcte-waardebepaling

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag bepalen we een correcte waarde van uw eigendom,. Hierdoor realiseren we een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Wist je dat... de jaarlijkse Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties van de KULeuven gebruik maakt van de ERA database ? ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

schatting-van-vastgoed-merksem

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, is complexer geworden door de strengere wetgeving. Bij ERA WoonGoed zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op ons rekenen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte. En zelfs nog een stap verder wanneer je van de ERA Comfort Garantie geniet.

vlot-verkopen-vastgoedmakelaar

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je kan maar één keer een eerste indruk maken bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn dan ook meesters in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Daarom werken we regelmatig samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen modelsets.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

Ekeren-topfotografie-transparant

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

Omdat een glimlach zo veel meer zegt dan woorden...

Ontdek wat anderen over ons zeggen en waarom ERA WoonGoed een gemiddelde klanttevredenheid van 9.3/10 behaalt.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA WoonGoed maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. We hebben duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning gevonden hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

zoekenden-voor-uw-vastgoed-Luchtbal

ERA MARKETING : Uniek in België

Wanneer je kiest om via ons te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw vastgoed doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Behalve de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

verkocht-dankzij-ERA WoonGoed

Andere Unieke ERA Troeven

Vraag je je als verkoper nog steeds af wat ERA WoonGoed in huis heeft dat een andere makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, nemen we via de knop hieronder hopelijk jouw laatste twijfels weg.

uniek-als-makelaar-merksem

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA WoonGoed mag je van één ding zeker zijn, wanneer je jouw onroerend goed door ERA laat verkopen doet jouw makelaar zijn/haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. En die inspanningen kan je op de voet volgen. Minstens eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De verkoopsovereenkomst wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuisdozen!

immo-schoten-ekeren-luchtbal

WAAROM VERKOPEN MET ERA WOONGOED?

Een huisappartement, garage of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA WoonGoed, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar dat echt luistert, dat jou het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond vastgoed

Contacteer ons voor een waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA WoonGoed is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Merksem (2170)Ekeren (2180)Luchtbal (2030)Schoten (2900)Antwerpen (2060)Borgerhout (2140)Stabroek (2940)Hoevenen (2940)Kapellen (2950)Berendrecht (2040) & Zandvliet (2040).

 

Wat kunnen we voor jou doen?

  • Verkoop van gronden, woningen, appartementen, garages en opbrengsteigendommen
  • Verhuur van woningen, appartementen en garages
  • Waardebepalingen

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We promoten jouw woning dus via verschillende communicatiekanalen. Dankzij onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen daarbovenop voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.

topteam-Merksem-Schoten-huis