SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Wil je een schatting van jouw eigendom? Wel, bij ERA WoonGoed doen we niet aan natte vingerwerk. Wij komen altijd ter plaatse om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. We leggen onze werkwijze uit, zodat alles transparant en duidelijk is. We bieden ook een neutraal overzicht van wat de markt gemiddeld biedt voor een gelijkaardig eigendom. En dit allemaal zodat jij de beste prijs uit jouw vastgoed kan halen.

vlot-verkopen-dankzij-correcte-waardebepaling

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Het is bij ERA de standaard om een uitgebreide marktanalyse te maken. ERA WoonGoed bepaalt een eerlijke waarde van jouw eigendom door middel van een vergelijkende marktanalyse en het ERA schattingsverslag. Dit maakt dat we een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs realiseren. Om jou even een idee te geven: in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld vastgoedkantoor 84%! Daarbovenop verkopen we ook nog eens 1 op de 2 panden binnen 1 maand en 3 op de 4 binnen de 3 maanden!

Weetje:... de jaarlijkse Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties van de KULeuven maakt gebruik van de ERA database. ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject

schatting-van-vastgoed-merksem

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

De wetgeving in verband met de verkoop van eigendommen wordt alsmaar strenger en complexer. ERA WoonGoed zorgt ervoor dat alle vereiste documenten aanwezig zijn bij de opstart van jouw verkoop. En zoals het spreekwoord zegt: Goed begonnen, half gewonnen! Een goed voorbereid dossier resulteert in een correcte, transparante en vlotte afhandeling van een dossier.

Verkocht? Ook dan begeleiden we je nog in de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte. En zelfs nog een stap verder wanneer je van de ERA Comfort Garantie geniet.

vlot-verkopen-vastgoedmakelaar

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Een eerste indruk maak je maar één keer! En dat is ook zo bij een potentiële koper. Daarom verdient jouw pand het om op zijn best in beeld gebracht te worden. De makelaars bij ERA WoonGoed zijn intensief opgeleid om de sterktes van jouw woning in de verf te zetten. Ze werken daarvoor regelmatig samen met een professionele vastgoedfotograaf. Er is ook de mogelijkheid om via een virtual tour een ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom. Indien gewenst voorzien ze zelfs een vastgoedstyling of bemeubelen ze lege panden met kartonnen modelsets. 

Ekeren-topfotografie-transparant

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

Omdat een glimlach zo veel meer zegt dan woorden...

Ontdek wat anderen over ons zeggen en waarom ERA WoonGoed een gemiddelde klanttevredenheid van 9.3/10 behaalt.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA WoonGoed maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. Hierdoor zijn er duizenden mensen die zich hebben ingeschreven als zoeker. Zij wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning gevonden hebben. Omdat wij door ons eigen softwarepakket in staat zijn deze potentiële kopers te linken aan de panden in onze portefeuille, verkopen wij 1 op 2 panden binnen de maand

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

zoekenden-voor-uw-vastgoed-Luchtbal

ERA MARKETING : Uniek in België

Wanneer je kiest om via ons te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw vastgoed doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Behalve de bewezen ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

verkocht-dankzij-ERA WoonGoed

Andere Unieke ERA Troeven

Vraag je je als verkoper nog steeds af wat ERA WoonGoed in huis heeft dat een andere makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, nemen we via de knop hieronder hopelijk jouw laatste twijfels weg.

uniek-als-makelaar-merksem

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA WoonGoed mag je van één ding zeker zijn, wanneer je jouw onroerend goed door ERA laat verkopen doet jouw makelaar zijn/haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. En die inspanningen kan je op de voet volgen. Minstens eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De verkoopsovereenkomst wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuisdozen!

immo-schoten-ekeren-luchtbal

WAAROM VERKOPEN MET ERA WOONGOED?

Een huisappartement, garage of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA WoonGoed, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar dat echt luistert, dat jou het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond vastgoed

Contacteer ons voor een waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA WoonGoed is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Merksem (2170)Ekeren (2180)Luchtbal (2030)Schoten (2900)Antwerpen (2060)Borgerhout (2140)Stabroek (2940)Hoevenen (2940)Kapellen (2950)Berendrecht (2040) & Zandvliet (2040).

 

Wat kunnen we voor jou doen?

  • Verkoop van gronden, woningen, appartementen, garages en opbrengsteigendommen
  • Verhuur van woningen, appartementen en garages
  • Waardebepalingen

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We promoten jouw woning dus via verschillende communicatiekanalen. Dankzij onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen daarbovenop voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.

Klantgericht-team-WoonGoed