Unieke ERA troeven

ERA Comfort Garantie

ERA ontwikkelde samen met Europ Assistance de ERA Comfort Garantie. Wat houdt deze garantie in? Wel, deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in jouw huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Download onze folder met alle informatie omtrent de ERA Comfort Garantie

ERA Koperwachtzaal

In onze Koperwachtzaal kom je onmiddellijk te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in jouw huis, appartement, grond of handelseigendom. Hoe? Heel simpel. Vul de gegevens in met betrekking tot jouw pand en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.

ERA Virtual Tour

Van om het even waar jouw huis bezoeken? Dat kan virtueel. Deze fantastische tool geeft een 360° tour van jouw woning. Het verhoogt dus jouw kansen op een vlotte én goede verkoop.

De Virtual Tour zorgt voor interessantere bezoekers in jouw pand:

  • Je ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid én dus bespaar je tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • kandidaat-kopers kunnen het pand al samen bekijken met ouders, vrienden en eventueel aannemers. 
  • absoluut efficiënter en makkelijker voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers tijdens onze ERA Open Huizen Dag!

Vier keer per jaar organiseert ERA in het hele land De ERA Open Huizen Dag die ERA. Het is ondertussen een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. 

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA gaat ‘die extra mijl’ om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars. Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings, online marketing en folders. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm én corona-proof onthaal en uiteraard een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen

De ERA Open Huizen Dag is voor jou als verkoper de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen

Voor jou als potentiële koper is het waardevol om van thuis uit een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan jouw wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat uw gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en u krijgt een seintje van ons!

ERA Netwerk

Ons hele netwerk werkt aan jouw toekomstplan.
ERA staat voor Electronic Realty Associates, een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel vastgoed.

Een ERA Makelaar jouw woning exclusief laten verkopen, betekent dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor jou zal inspannen. Onze collega ERA makelaars ontvangen via de gespecialiseerde ERA software elke dag ons aanbod . Een hele geruststelling dat je er niet alleen voor staat.

In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

era-netwerk-op-de-kaart-Dewaele

Wij gaan voor advies op jouw maat. 
Jij wil toch ook een snelle verkoop aan de beste marktwaarde?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak

Want je zit altijd juist bij een ERA makelaar.