Verkopen

SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Iedereen wenst natuurlijk de beste prijs te krijgen voor zijn of haar eigendom wanneer je denkt aan verkopen. ERA Wonen weet dat dat dit geen natte vinger werk is. Tijdens een eerste plaatsbezoek luisteren we eerst en vooral naar jouw wensen en verwachtigen. Tegelijkertijd geven we je graag een objectief overzicht van het gemiddelde dat de markt biedt voor een gelijkaardige eigendom met dezelfde kenmerken. 

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Je eigendom verkopen doe je niet zomaar. Er komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Een goed voorbereid dossier is de start van alles. ERA Wonen zorgt ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart.  Alleen op deze manier kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Hebben we een koper gevonden voor je woning, grond, appartement, garage,...? Wij regelen alles! Wat betreft de papiermolen kan je op beide oren slapen. Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn dan ook meesters in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen modelsets.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

ERA KOPERWACHTZAAL

Omdat ERA Wonen deel uitmaakt van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

ERA MARKETING : Uniek in België

Indien je ervoor kiest via ons te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

Andere Unieke ERA Troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Wonen in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

De weg naar "verkocht"

Bij ERA Wonen liggen de kaarten steeds op tafel. Wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuiswagen en verhuisdozen!