ERA Open Huizen Dag

Een "open deur" voor duizenden kandidaat-kopers

De ERA Open Huizen Dag die we met ERA vier keer per jaar doorheen het hele land organiseren, is een bekend gegeven in de immo-wereld. Op deze vier zaterdagen zetten alle ERA makelaars letterlijk zo veel mogelijk huizen open op 1 dag en dat over heel België.  Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesseren.

Uw woning extra in de verf zetten 

We doen er bij ERA alles aan om van de Open Huizen Dagen een groot succes te maken. Dit gaat natuurlijk samen met een grote reclamecampagne. Hiervoor zetten we in op nationale radiospots, sociale media, pers, website, ....

1 op 3 woningen raakt verkocht tijdens de ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is voor u als verkoper de gelezen kans om de drempel naar uw woning te verlagen. Op die manier krijg je meerdere bezoekers over de vloer en dat op 1 dag.
En met succes: Een derde van de deelnemende panden vinden dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper! . Schrijf hier in.

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen. Zo bespaar je als koper ook heel wat tijd uit en kan je meerdere woningen aansluitend gaan bezoeken. 

Een zowel nationale als regionale reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kan ieder individueel kantoor alles op alles zetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het begin van dit resultaat.

Uw woning wordt figuurlijk op een rode loper gezet en in de woonkamer van honderden kanidaat-kopers gerold.  Onze opvallende reclamecampagnes omvatten Google campagnes, een nationale bijlage in de krant Het Laatste Nieuws, een online banner campagne op HLN.be, nationale radiospots, talloze persartikels, Facebook & Instagram posts. Dit wordt verder nog aangevuld met regionele mailings naar honderden kandidaat-kopers uit ons klantenbestand en folders. ERA Wonen haalt alles uit de kast om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat uw gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en u krijgt een seintje van ons!

Panden in de kijker van ERA Wonen