SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen als hij/zij van plan is te verkopen? Dat verdient een grondige aanpak, te beginnen met een deskundige die langskomt voor een plaatsbezoek om alle belangrijke punten van uw eigendom op te nemen. Aan de hand van zijn of haar keurig uitgewerkt schattingsverslag en marktanalyse, berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we ons toe op de troeven van uw vastgoed.

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, daar komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA Visie Plus zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn dan ook meesters in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf.  Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

Omdat een glimlach zo veel meer zegt dan woorden...

Ontdek wat anderen over ons zeggen en waarom ERA Visie Plus een gemiddelde klanttevredenheid van 9.3/10 behaalt.

ERA KOPERWACHTZAAL

Omdat ERA Visie Plus deel uitmaakt van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

ERA MARKETING : Uniek in België

Indien je ervoor kiest via ons te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

Andere Unieke ERA Troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Visie Plus in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw eventuele laatste twijfels weg te nemen.

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA Visie Plus liggen de kaarten steeds op tafel. Wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuiswagen !

WAAROM VERKOPEN MET ERA VISIE PLUS?

Jouw thuis neemt een centrale plaats in jouw leven in. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Bij het kopen of verkopen ervan laat je je dus niet door om het even wie begeleiden. 

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Visie Plus, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond immo

Kies voor een erkend vastgoedmakelaar die de streek door en door kent en feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt.  Contacteer ons voor een gratis waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie

ERA Visie Plus is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Dilbeek (1700), Itterbeek (1701), Groot-Bijgaarden (1702), Schepdaal (1703), Ternat (1740), Wambeek (1741), Sint-Katherina-Lombeek (1742), Zellik (1731), Asse (1730), Anderlecht (1070), Sint-Agatha-Berchem (1082), Sint-Jans-Molenbeek (1080), Jette (1090), Ganshoren (1083), Koekelberg (1081)Sint-Pieters-Leeuw (1600), Vlezenbeek (1602), Lennik (1750), Gooik (1755), Roosdaal (1760), Borchtlombeek (1761), Affligem (1790), Liedekerke (1770).