Verkopen

De aan- en verkoop van uw thuis is niet vanzelfsprekend. U heeft er een leven opgebouwd en herinneringen gemaakt die u voor een lange tijd zal koesteren. Wij bij ERA Visie Plus begrijpen dit volkomen en trachten u hierin zo optimaal mogelijk te begeleiden door uw behoeften en gevoelens te vertalen in een efficiënt aan- of verkoopplan. Onze ervaren medewerkers bieden de kennis van zaken, ervaring en visie in de vastgoedsector die u ondersteunen bij uw nieuwe stap. 

Zo gaan we te werk:

 

 

U verkoopt uw grond, appartement of woning?

Dat verdient een grondige aanpak, te beginnen met een deskundige die langskomt voor een plaatselijk bezoek om alle belangrijke punten van uw eigendom op te nemen.

Aan de hand van zijn of haar keurig uitgewerkt schattingsverslag en marktanalyse, berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we ons toe op de troeven van uw vastgoed.

Vervolgens nodigen wij u uit om de resultaten van deze waardebepaling toe te lichten en evalueren we samen onze verkoopstrategie.

 

 

Bent u overtuigd dat wij voor u een meerwaarde kunnen betekenen, dan mag u op beide oren slapen.

In uw ERA verkoopopdracht vindt u geen onduidelijke clausules, onbeperkte verbintenissen of onaangename verassingen.  

Bovendien wordt in onze verkoopopdracht de 10 punten van de ERA Serviceverplichting integraal opgenomen.

Zo heeft u het recht de verkoopopdracht te verbreken zonder schadevergoeding indien uw behoeften niet werden ingelost.

Daarnaast ben u ook zeker van een transparante verkoopopdracht.

 

 

 

De eerste indruk van uw woning is van groot belang om de potentiële bewoners van uw huis of appartement aan te trekken. Net daarom besteden wij bijzonder veel aandacht in kwalitatieve beelden zodat uw woning verzorgd en aantrekkelijk overkomt.

Bovendien maken wij een gedetailleerde omschrijving van uw eigendom zodat de kandidaat-kopers zich een goed beeld kan vormen over de voordelen, de indeling, de inrichting of afwerking van uw woning.

Optioneel kan u een virtuele rondleiding aanbieden waarmee kandidaat-kopers op een dynamische manier de smaak van uw woning kunnen toetsen. 

 

Een huis is een investering die heel wat administratieve rompslomp met zich meebrengt. Om u te helpen met door de bomen het bos te zien, vragen onze administratieve medewerkers voor u de juiste attesten op bij de instanties die noodzakelijk zijn om een sluitende verkooptransactie te realiseren zoals:

  • kadastraal uitreksel (plan , legger en et attest verlaagde registratierechten, indien van toepassing)
  • stedenbouwkundige inlichtingen gemeente
  • elektrische keuring
  • water- en overstromingskaart
  • gewestplan
  • 'OVAM' bodemattest
  • energie prestatie certificaat (EPC)
  • keuring stookolietank
  • ...

 

 

U wilt het wel van de daken schreeuwen dat u een geweldige woning te koop aanbiedt. Maar of u daarmee de juiste doelgroep bereikt is uiteraard niet gegarandeerd. 

Met ons als uw ERA-partner dringt uw boodschap door tot het hart en het hoofd van de juiste mensen. Wij stellen een doordacht marketingplan voor u op en stoppen alle noodzakelijke elementen van de hedendaagse reclame in een mix tussen online en offline. 

Daarnaast biedt het ERA netwerk u heel wat voordelen. Zo sturen de verschillende Belgische ERA-kantoren elkaar continu bij, waardoor u kan rekenen op de steun van meer dan 100 kantoren.

 

 

Wanneer u uw vastgoed door ERA Visie Plus laat verkopen, mag u zeker zijn dat ons dynamisch team zijn uiterste best doet om uw huis of appartement te voorzien van de geschikte bewoners.

Zo regelen we, na het verschaffen van de nodige informatie, een plaatselijk bezoek voor de geïnteresseerde kandidaten waarbij onze makelaar hen individueel rondleidingen. 

Na elk bezoek ontvangt u via mail de feedback van de kadidaat-koper.

Bovendien kan u onze inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvangt u een punctueel verslag van alle acties die ons kantoor voor u ondernomen heeft: zoals de publiciteitscampagne, het aantal kandidaten voor uw woning op de verschillende websites, het aantal bezoekers, een korte omschrijving van het bezoek...

 

 

 

Uw woning is verkocht, proficiat! Maar daar stopt het niet.

Zo zorgen wij voor de opmaak en het ontwerp van de officiële verkoopovereenkomst en sturen we deze ter goedkeuring naar de notaris van zowel u als de kopers. Nadien volgen we alles nauwkeurig op tot het verlijden van de authentieke akte. 

Maar daar blijft het niet bij. Zo helpen wij u graag met de verhuis naar uw nieuwe stek. Zo kan u gebruik maken van onze gratis verhuiswagen. Handig, niet?

 

 

ERA Visie Plus legt de lat hoog. Elke transactie, hoe klein ook, verdient onze optimale aanpak.

Onze verkoopcijfers bewijzen dat wij daar goed in slagen. Maar we vinden het belangrijk het ook van u persoonlijk te vernemen.

Nadat u een vastgoed heeft gekocht of verkocht via ERA, ontvangt u een digitaal evaluatieformulier waarop u uw ongezouten mening kunt geven over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze klanten geven ons gemiddeld 9,3 op 10 voor onze service. Wij spannen ons dan ook elke dag maximaal in om ook van u zo’n tevreden klant te maken.

 

Vragen over ons verkoopstappenplan?

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder!

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus