ERA Open Huizen Dag

 3.000 potentiële kopers, 23% verkocht, iedere keer opnieuw !

Drie keer per jaar organiseert ERA een nationale openhuizendag. Tijdens die dag wordt uw woning op een professionele manier open gesteld aan het publiek. Deze verkoopmethode werkt enerzijds drempelverlagend, aangezien de kandidaten geen afspraak moeten maken. Anderzijds brengen we alle geïnteresseerden samen wat de verkoop in een stroomversnelling brengt.

 De voordelen voor u als eigenaar:

TOT IN DE PUNTJES GEORGANISEERD

  • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.
  • Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.
  • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

LATEN KIJKEN DOET VERKOPEN

  • Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.
ERA Open Huizen Dag

Welkom bij ERA Visie Plus

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus