Verkopen?

Zorgeloos verkopen met ERA Vastgoed Centrum

ERA Vastgoed Centrum uit Zwevezele doet al het mogelijke, en soms ook het onmogelijke, voor jou en jouw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning. We beloven wat we doen en we doen wat we beloven voor een succesvolle verkoop.

Degelijke schatting

We hebben heel wat ervaring in het bepalen van de waarde van vastgoed. Die expertise komt ons iedere dag weer van pas, want een snelle verkoop begint bij een degelijke en realistische schatting. 

(Inter)nationale promotie

Zowel offline als online gaan we voor je aan de slag. Professionele foto’s, aantrekkelijke én informatieve raamaffiches, overzichtelijke documentatie, virtuele rondleidingen advertenties in week- en maandbladenmailings naar onze kandidaat-kopers, ondersteuning via een professionele sociale media en Google strategie, ... Bovendien komt jouw huis in onze ERA database terecht.

Tevreden klanten RIksteenweg

ERA Comfort Garantie

Onze ERA Comfort garantie is een unieke service in de vastgoedsector. De waarborg (= geen verzekering!) dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Lees meer.

ERA Koper Wachtzaal

Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou? Vul hier de gegevens over jouw woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in ons ERA zoekopdrachtenbestand!

 


Bij ERA kijken we verder dan jouw woning lang is. Wij voelen ons verantwoordelijk bij alles wat we doen. En dat verklaart ons succes. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100 procent in voor onze klanten. Ontdek onze unieke voordelen!

Koen, Vic, Lisa, Mathias & Justine