Verkopen

Schatting van uw eigendom

Vraag hier uw vrijblijvende waardebepaling aan.

Onze unieke troeven

 

Ontdek hier meer, o.a. onze ERA Comfort Garantie, onze vergelijkende marktanalyse, ...

Een professionele en unieke waardebepaling

U verkoopt uw grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. Aan de hand van onze uitgebreide marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed op tafel.

Dankzij dit objectieve onderzoek weet u precies tegen welke prijs u uw grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt

Professionele fotografie & Virtual tour

De zoektocht naar een nieuwe woning gebeurt in de eerste plaats online. Wie op zoek is naar een eigendom maakt snel een eerste selectie op basis van foto's. Wanneer de beelden niet sterk genoeg zijn, klikken mensen niet verder naar de details van de woning en komt het waarschijnlijk nooit tot een afspraak.

Dit betekent dat het inschakelen van een professionele fotograaf geen overbodige investering is die voor meerwaarde zorgt, en dat snel een aantal foto's nemen niet volstaat. Wij werken daarom samen met professionele fotografen om uw eigendom zo optimaal mogelijk voor te stellen aan kandidaat-kopers.

Samenstelling dossier

De verkoop van een eigendom kan vaak enige administratieve rompslomp met zich meebrengen.

Om u maximaal te ontzorgen en om kandidaat-kopers zo goed mogelijk te kunnen informeren, verzorgen wij de aanvraag van de vereiste attesten.

Marketing

Maximale inzet op zowel online als offline marketing

Zo bereiken we het juiste doelpubliek en plaatsen we elke woning op een gepaste manier in de kijker.

Het verkoopproces

Ons team zet zich 100% in!