Onze unieke troeven

Een professionele en unieke waardebepaling

U verkoopt uw grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. Aan de hand van onze uitgebreide marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed op tafel.

Dankzij dit objectieve onderzoek weet u precies tegen welke prijs u uw grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt. 

ERA Comfort Garantie

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties.

Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod.

ERA Koperwachtzaal

Hoeveel kandidaat-kopers zijn er voor jouw woning?

 

Professionele Fotografie

Met behulp van de Virtual Tour, de virtuele rondleiding op onze website, krijgen kandidaat-kopers een nog ruimer beeld van uw vastgoed.

IMMOOOOOH krant

Vier keer per jaar maken we onze IMMOOOOOH krant. Hierin komt niet alleen onze volledige vastgoedportefeuille aan bod, maar ook voor wie begaan is met de evolutie van de immobiliënmarkt heeft deze krant veel te bieden. U leest er alles over recente nieuwbouwprojecten en verneemt er ook waar ERA Toye voor staat.

ERA Verhuiswagen & Verhuisdozen

Om het verhuizen alvast wat makkelijker te maken, kunt u als verkoper gebruik maken van onze gratis verhuiswagen en gratis verhuisdozen.

Zo dragen wij ons steentje bij om uw nieuw verhaal zo vlot mogelijk te laten starten.